Месецът на раждане разкрива много за личността ви

0
261

Открийте своя месец на раждане и научете повече

Месецът, в който сте дошли на бял свят разкрива изключително много за личността ви.

Колкото и странно да ви се струва до голяма степен личността ви зависи именно от месеца на раждане.
Може би сте забелязали, че имате сходни разбирания за живота с хората, с които сте родени в един месец. Личността ви някак се чувства вътрешно привлечена от тях и нямате обяснение за това.
Това важи в особено висока степен за представителките на нежния пол.

Открийте своя месец на раждане и научете повече за личността си:

личността
Открийте своя месец на раждане и научете повече

ЯНУАРИ
Дамите родени през януари са доста консервативни. За сметка на това пък са изключително амбициозни и сериозни личности, на които можете да разчитате във всяко едно отношение.
Те са много критични не само към себе си, а и към околните, но рядко ще ги чуете да изливат чувствата си пред някого.
Не допускат близо до себе си хора, чиито интелект и възгледи се различават коренно от техните.



ФЕВРУАРИ
Ако ви се налага да работите с дама, родена през февруари, въоръжете се с огромно търпение, защото със сигурност ще ви е необходимо.
За сметка на това пък те са непоправими романтички. Постоянно променят настроението си и на околните им е изключително трудно да разберат какво се случва в главата им. Природата ги е надарила със способността за абстрактно мислене.
Имайте предвид, че ако ги нараните, ще ви се наложи да забравите изцяло за тяхното съществуване, защото повече няма да пожелаят да ви погледнат.

МАРТ
Мартенските дами притежават непоправима харизма и чар. Те могат да ви омагьосат само с няколко мили думи, поглед или усмивка.
Влюбени са в работата си и са изключително верни и предани хора. Ако не направите нещо, с което да развалите настроението им, ще се убедите колко мили и очарователни могат да бъдат.
Можете да се смятате за късметлии, ако живеете с дама, която е родена през март.

АПРИЛ
Жените родени през април, са изключително общителни личности. Те могат да завържат разговор с всеки непознат на улицата. Тези им качества ги превръщат в идеални кандидати за дипломати.
Имайте предвид, че преобладаващата част от априлските дами са изключително ревниви и ако си позволите да подкопаете доверието им, най-добре ще е да изчезнете завинаги от живота им.
Помислете добре, преди да направите стъпка настрани, тъй като априлските момичета могат да ви направят най-щастливия човек на света. Те обаче ще разкрият цялата си душевност само пред онези, които успеят да спечелят доверието им.

МАЙ
Дамите, родени през май се открояват от останалите с постоянството си и придържането към принципите си. Те са изключително привлекателни, но трудният им характер ги превръща в доста трудни за свалки.
Имайте предвид този факт, тъй като, ако се влюбите в тях тази особеност ще ви изправи пред сериозни изпитания. Едно е сигурно, ако в живота си срещнете жена, родена през май, ще я помните докрай, колкото и да се опитвате да я забравите.

ЮНИ
Трите думи, даващи най-точна характеристика на юнските момичета са общителни, творчески и любопитни.
Проблемът, пред който често се изправят е, че първо говорят и едва след това мислят. Въпреки това рядко съжаляват за казаното, защото са от хората, които предпочитат да ви кажат в очите това, което мислят за вас, отколкото да говорят зад гърба ви.
Бъдете особено внимателни с тях, тъй като лесно могат да ви превърнат в играчка в малките си ръчички.

ЮЛИ
Момичетата, които са имали късмета да се родят в средата на лятото се отличават със завидна честност, умни са и са красиви. Освен това са доста загадъчни личности, което ги прави изключително привлекателна мишена за мъжете.
Както вече споменахме са болезнено откровени, така че не им се сърдете, когато ви кажат всичко, което мислят в очите. Честни са с всички около тях и категорично мразят конфликтните ситуации.
Запомнете, че ако веднъж се опитате да ги заблудите, ще ги изгубите завинаги.

АВГУСТ
Августовските момичета са невероятно съчетание от изключително добро сърце и егоизъм.
Личността им се откроява от останалите. Те са изключително борбени и ако поведете битка с тях, трябва да сте наясно, че рано или късно те ще победят.
Притежават завидно чувство за хумор, но това, което никога не биха ви простили е да се подигравате с тях или да им се присмивате.
Ако въпреки предупреждението допуснете тази грешка, имайте предвид, че дори няма да се усетите откъде ви е дошъл отговорът.
В тяхно присъствие представителите на силния пол буквално губят главите си. Тези дами винаги искат да са под светлината на прожекторите и сърцето им ще бъде спечелено от мъжа, който им осигури достатъчно внимание.

СЕПТЕМВРИ
Родените през септември, са изключително мили, красиви и дисциплинирани жени.
Ако ги нараните задължително ще си отмъстят и никога не биха ви простили предателство. Не очаквайте от тях да откликнат на предложенията за една нощ, тъй като те са почитателки на дългосрочните връзки.
Освен това изискванията им към партньора са изключително високи и при тях могат да оцелеят само най-достойните представители на силния пол.

ОКТОМВРИ
Тези момичета притежават изключително силен характер, освен това са много умни, но пък често са затворени в себе си.
От страх, че могат да предадат доверието им, не смеят да разкрият душата си пред всекиго. Останалите жени често ненавиждат родените през октомври дами от чиста завист.

НОЕМВРИ
С тези дами трябва да се отнасяте изключително внимателно. Те не само, че винаги са поне с една крачка пред останалите, а и не могат да бъдат излъгани, тъй като разпознават лъжата отдалече. Ако си играете с тях, рискувате да се опарите и то доста сериозно, тъй като ще ви зашлевят в най-неочаквания момент.
Запомнете, че никога не трябва да търсите мнението на тези момичета, ако не сте готови да чуете истината.

ДЕКЕМВРИ
Родените през декември са абсолютни щастливки. Това, което ги отличава от останалите е, че са изключително нетърпеливи.
Те винаги успяват да излязат сухи от водата, без значение в колко дълбоки води са нагазили, така че дори не си правете труда да прехвърляте вината върху тях.
Те притежават огромно сърце и винаги могат да повдигнат настроението ви, колкото и унили да се чувствате.
Често понасят доста тежки удари от живота и биват ранявани, но очевидно са сред любимките на Господ, тъй като в крайна сметка получават онова, което винаги са искали, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.