Истина е: С тази напитка Ивана извая тяло на морска сирена!

0
355

Ивана не прилича на себе си

Ивана дълго време води изнурителна битка с килограмите, а тази напитка я направи победител. Любимата певица на народа отслабна наистина драстично. Към момента тя е с петнадесет килограма надолу и прилича на момиченце. Гласовитката от Айтос не може да се нарадва на фигурата си и не спира да палува по басейни и да качва непрекъснато снимки с тотално променената си визия на страницата си във Фейсбук.

Феновете й не спират да сипят комплименти и адмирации към силно вталената певица, която с гордост се показва. Преди известно време фолкаджийката се пробва с напитките и диетите на бившата депутатка от ДПС Петя Раева, но те не дадоха желания ефект. Близки до певицата от „Пайнер” твърдят, че тя от известно време сама приготвя този чудодеен еликсир и резултатите изобщо не закъсняха.

Ивана се втали с това чудо
Ивана се втали с това чудо

И с тази напитка наистина поп фолк певицата извая тяло, като на морска сирена. „Тя се втали толкова много, че определено прилича на двадесет годишно момиче. Настина диетата, която прави помага и това е безспорен факт”, не спират да й се радват онлайн потребителите.

Ивана отслабва и стопи мазнини по корема и бедрата с едно природно чудо. То изобщо не е сложно, а съдържа само три съставки. Те могат да се закупят навсякъде в магазинната мрежа. Магическите продукти са хрян, сок от прясно изцеден лимон и вълшебния мед.



Хрянът се настъргва, изцежда се сока на лимона и се разбърква с лъжичка мед. Този еликсир се приема самостоятелно или разреден с вода.

Уникалното в рецептата е това, че количеството не е строго фиксирано. Напитката може да се пие неограничено време, като се приема два пъти на ден, преди или след хранене.Важното е да се взима всеки ден, както го е правила Ивана, издават близки до поп фолк фурията.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.