Няма да повярвате: Случилото се с тази жена удиви целия свят!

0
303

Алисия Дювал стана звезда по възможно най-скъпия начин!

Една британка шокира хората по цял свят, правейки нещо потресаващо с визията си. От 20 години насам Алисия Дювал посвещава съществуването си на своята външност. Болестта ѝ обаче ѝ пречи да разсъждава трезво и затова тя непрестанно е недоволна от начина, по който изглежда.

Преди година лекарите диагностицират бившия фотомодел като страдаща от дисморфични разстройства на тялото. Това стряска Алисия и тя най-после спира с пластичните операции, които до онзи момент наброяват над 300. В момента се изявява дори точно в обратната насока – появява се в различни предавания, за да предупреждава хората колко са опасни подобни хирургически интервенции.

Alisia-Douvall
Алисия Дювал

Днес Алисия Дювал е 37-годишна, но започва с манията си едва на 17 г. Тя има импланти навсякъде по тялото си. Те се намират в бузите, задните части, брадичката, гръдната ѝ част и още на много места. Радостното в случая е, че бившата манекенка се е осъзнала и вече е в процес на преобразяване, т.е. махане на изкуствените си части.

„Каквото и да сторех, не се харесвах. Продължавах да се подлагам на нови и нови операции, без да осъзнавам, че никога няма да получа желания ефект, защото той не съществува. Чак сега си давам сметка какво съм причинила на себе си.“ – споделя Алисия Дювал в британско токшоу.



Нейната ексцентричност обаче ѝ носи сериозна популярност, а с това и големи приходи. От няколко години насам тя се издържа предимно от участия в риалити формати, в които милиони британци имаха възможност да разберат повече за нея.

Спечеленото обаче Алисия е вложила най-вече в операциите си, тъй като за всичките 20 години под ножа тя е пръснала цял милион паунда, съобщават от Острова. Тази сума е шокиращо висока затова е добре за нея, че все пак се е осъзнала и е спряла.

В личен план Дювал е съвсем обикновена дама. Тя копнее за домашния уют. Има две дъщери, които много обича. Манията ѝ по операциите обаче ѝ коства връзката с бащата на децата ѝ и затова в момента тя ги отглежда почти сама, понеже бившият ѝ не живее в Англия и рядко има възможност да ѝ помага. Нещо, което самата Алисия признава, че е изживяла много тежко.

„Щастлива съм от живота си, макар винаги да съм искала да бъда семейна жена, а не самотна майка. Но и така съм доволна, защото у дома имам две прекрасни момичета.“ – казва с усмивка брадърката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.