8 години на вятъра: Мария Игнатова разкри причината за края си с Рачков!

0
435

Мария Игнатова вече е сама, но не тъгува особено, приема всичко философски!

Цели 8 години продължи любовта между красивата Мария Игнатова и комика Димитър Рачков. За това време двойката пожъна много успехи в професионален план. Сякаш обаче и двамата си изгубиха времето, защото отново се озоваха сами.

За раздялата им пръв съобши в. „Уикенд“, който е забелязал, че тв водещата от известно време не се е появявала на нито едно светско събитие заедно с актьора. Наскоро тя бе сред гостите на партито за рождения ден на Кремена Халваджиян, с която работи от години в X Factor, и за шок на мнозина Рачков не беше с нея.

Мария Игнатова беше 8 години с Димитър Рачков, но всичко свърши
Мария Игнатова беше 8 години с Димитър Рачков, но всичко свърши

Самата Мария Игнатова разкри причината за края на връзката им. Блондинката определя като главна такава изчерпването на любовта им. Както често се получава при любовните двойки, страстта и тук в един момент си е заминала и двамата са се превърнали просто в добри приятели и колеги.

Водещата на „Господари на ефира“ отрича за тези 8 години някога да е изневерявала на Митко. Напротив, тя твърди, че и двамата са били лудо влюбени и са правели всичко възможно за връзката си.

По нейните думи обаче може определено да се заключи, че вина за раздялата носи и самият Димитър Рачков. Той просто е изпуснал момента да предложи брак на Мария, както и да ѝ направи бебе.



„Ако беше ми предложил, щях със сигурност да приема. В началото на връзката ни обмислях да имам дете от него, но той никога не постави въпроса.“ – споделя по темата прелестната Игнатова.

Крахът помежду им е дошъл преди около месец, когато Димитър Рачков се изнесъл от общото им жилище. Решението било и на двамата, поне така се твърди в обществените среди. Мария обаче остава с топли чувства към актьора.

„Той ми подаде ръка в професията и това никога няма да го забравя. Едва ли щяха да ме забележат без него. Благодарна съм му много.“ – казва красивата и ослепителна русокоса тв водеща.

Все още няма информация дали Рачков има нова изгора, но се предполага, че поне за известно време ще тъжи по своята 8-годишна любов. Често ще му се налага да я вижда обаче, тъй като и двамата работят с Маги Халваджиян и се засичат по различните му предавания в Нова ТВ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.