Шок: Сашка Васева изхвърча от „ВИП Брадър“ по сензационна причина!

0
448

Сашка Васева няма да участва в шоуто, въпреки че почти се бе съгласила!

Една от най-прочутите ни фолк диви се отказа от участие в новия сезон на „ВИП Брадър“. Сашка Васева е взела това решение след обстойно премисляне на ситуацията. Първоначално тя е дала съгласието си, но след няколко дни развалила уговорката, понеже се уплашила за състоянието си.

А то е донякъде плашещо за човек, който ще бъде затворен в една къща за цели 2 месеца, защото певицата страда от клаустрофобия, както писа и Pik.bg. Това е страх от оставане в затворени помещения и макар Къщата да е доста обширна, тя също се явява такова.

Сашка Васева се размина с "ВИП Брадър 2016"
Сашка Васева се размина с „ВИП Брадър 2016“

Така Сашка Васева изпуска шанса да спечели цели 40 бона. Сума, каквато тя не е виждала накуп от доста отдавна. Говори се, че фолк дивата се намира в лоша финансова ситуация. Тя вече почти не практикува професията си в попфолка, а след развода с мъжа ѝ положението ѝ станало критично.  Тя на практика изгуби и последния човек, който можеше да я издържа.

Въпреки това обаче Сашка показва характер и отхвърля предложението на „ВИП Брадър“. Според мнозина, състоянието ѝ всъщност не било чак толкова плачевно, че да не може да изкара известно време в огромна къща, а просто изпълнителката на „Иване“ хитрувала, за да си осигури по-голям хонорар.

Дори и да е така обаче, почти няма шанс продуцентът да предложи на най-опитната попфолк певица по-висока сума, особено след като вече са започнали преговорите с колежката ѝ Ивана. Именно последната трябва да бъде най-скъпоплатената в шоуто тази година, понеже са ѝ предложени цели 200 хил. лв. Все още обаче изпълнителката на „Сто патрона“ не е дала съгласието си за участие.



Припомняме, че Сашка Васева в последните години опитва всячески да възобнови славата си. Тя не спира да пуска интересни слухове за личния си живот, като дори беше обявила преди време, че е бременна, което се оказа невярно. Все още обаче кариерата ѝ не се възражда и тя не получава много покани за участия по кръчми и клубове, твърдят в обществените среди.

„От много време не сме виждали Сашка Васева на участие, а смея да твърдя, че ние с нашата компания ходим често по дискотеки. Беше много добра, но не вади нови песни, а така не става нищо. Дано все пак се върне един ден.“ – споделят родни чалга фенове.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.