Венелин Петков нанася кинжален удар на Гена Трайкова!

0
367

Венелин Петков е напът да срази бившата си възлюбена и колежка от Би Ти Ви!

Голямата мечта на Гена Трайкова ще бъде осъществена от нейния бивш любим Венелин Петков. Въпреки че журналистката е тази, която винаги е искала бебе, колегата ѝ ще има такова. Новинарят се гласи да става баща, както писа „Уикенд“. Дори се говори, че даже нещата вече са се развили и след месеци ще се роди рожбата му, която ще бъде негова първа, макар да е на 44 г.

Актуалната половинка на Венелин Петков е Николета Маданска и по всичко личи, че именно тя ще бъде жената на живота му. Според слуховете, спортната журналистка вече била бременна, но още изчаквали с Петков с обявяването на щастливата вест.

Венелин Петков не избра Гена Трайкова за жената на неговия живот
Венелин Петков не избра Гена Трайкова за жената на неговия живот

Едно бебе на Венелин и Николета със сигурност ще повлияе зле на емоционалното състояние на Гена Трайкова, която също е около 40-те, а няма нито брак, нито пък дете. Нещо, което за нея се явява основната болка в живота.

Преди няколко години, когато Гена и Венелин тъкмо бяха се раделили след над 10-годишна връзка, се завъртя слух, че в миналото журналистката е направила аборт по настояване на партньора си. Тогава той бил заслепен само от амбицията да прави телевизионна кариера и нямал време за семейство.

В един момент обаче на Венелин Петков му писнало да се прибира сам у дома. Затова решил, че е време да има съпруга и деца. Николета Маданска му се сторила отлична за тази цел. Тя самата бързала със сформирането на семейство, тъй като вече е на 32 г.



В обществените среди се твърди, че началникът в Би Ти Ви вече ходел на огледи за апартамент, който да купи за него, Николета и детето им. Той и сега имал доста имоти, но искал новият му живот да започне с ново жилище, което да обзаведат с Маданска.

Що се отнася до Гена Трайкова, тя също се надявала да семейство, но трудно намирала подходящ партньор за целта. Преди 2 години изживя кратък романс с по-младия си колега Иван Георгиев, но той се оказа неподготвен за сериозна връзка. Вярата за щастие на журналистката обаче не спирала.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.