Тя го направи: Свали 32 кг. само за 7 месеца, вижте как!

0
367

Ким Кардашиян сътвори най-сензационното отслабване от години насам!

Известната с пухкавия си чар и лека закръгленост певица Ким Кардашиян вече може гордо да се похвали с изцяло нова фигура. Тя е постигнала огромно чудо, а за всичко виновен е стриктният ѝ хранителен режим и диетата на Аткинс, както писа и Pik.bg.

За 7 месеца Ким е успяла да смъкне цели 32 кг. и в момента вече е едва 54,5 кг. Хубавицата е безкрайно щастлива и затова побърза да разкрие своя метод. Така тя се надява да могат и още много други хора да се възползват от него, ставайки стройни и слаби като известната певица.

Ким Кардашиян постигна едно голямо чудо!
Ким Кардашиян постигна едно голямо чудо!

Истината е, че Ким Кардашиян е наблегнала изцяло на месото и салатите. Тя се е хранела само с това, плюс вода и течности (но не подсладени и газирани). От менюто си певицата е изключила хлебните продукти, макароните, всички кексове, картофите, ориза, дори и плодовете.

„Много съм щастлива, защото никога досега не съм била толкова малко килограми. И преди непрекъснато ми правеха комплименти, че съм привлекателна, но аз не се чувствах изобщо уютно в кожата си. Сега най-накрая гледам гордо хората, когато минавам край тях. Сбъднах мечтата си, имах я от малка, защото винаги съм била закръглена.“ – споделя прелестната Ким Кардашиян.



Разбира се, месото, което тя е консумирала, е готвено. Певицата изключва колбасите от магазина, а препоръчва да се варят пилешки бутчета или да се готвят други месни деликатеси. Те трябва да се комбинират със сурови зеленчуци, които не е хубаво да бъдат овкусявани.

Ким Кардашиян още от самото начало на звездната си кариера беше доста пухкава, в което беше и чарът ѝ. След като роди обаче, тя стана почти двойна и това не се е харесвало на мъжа ѝ. Предполага се, че именно рапърът я е принудил да започне процедура по отслабване. Онова, което се е получило обаче, е направо с двоен ефект. Ким не просто отслабна, а вече е сред слабите знаменитости на света.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.