Рекордът на Лили Иванова разтърси България по невероятен начин!

0
343

Лили Иванова е напът да надмине дори световната звезда Роби Уилямс! Нашата прима ще излезе пред хиляди българи, за да покаже, че още е номер едно!

На 6 август Лили Иванова ще счупи всички рекорди, събирайки над 30 хил. души на плажа в Бургас. Там примата ще изнесе грандиозен концерт, а билетите по всяка вероятност дори няма да стигнат. Така Лили ще се превърне в първата певица, събирала толкова голям брой гости на бургаския плаж.

Цените, както винаги, са доста високи. Те варират между 25 и 50 лв., но са пуснати в продажба цели маси от по 10 души, които струват по 1000 лв. Няма възможност да се закупи само едно място от 10-те, което значи, че масите ще трябва да се продадат само срещу хилядарка накуп, писа и Pik.bg.

Лили Иванова пак ще докаже класата си, този път в Бургас
Лили Иванова пак ще докаже класата си, този път в Бургас

Лили Иванова ще излезе на същата сцена, на която преди година пя световната знаменитост Роби Уилямс. Тогава той събра около 35 хил. души, но този път се очаква да бъдат повече. Така Лили Иванова ще счупи всички рекорди в Бургас, очаква Topactualno.com.

Събитието се организира от Димитър Тодоранов, който е близък приятел на примата. Той е осигурил забавления за публиката между почивките на Лили Иванова. Тя трябва да излезе към 22 ч. и да пее до 00:30 ч. Това също ще бъде нещо по-различно за примата, която по принцип до полунощ се прибира зад сцената.



Лили Иванова тази година вече направи един грандиозен концерт. В края на март тя излезе в НДК, където остави много спомени на българските музикални фенове. Това ще бъде вторият ѝ голям концерт за 2016 г. и единствен такъв за това лято.

Въпреки високата им цена, билетите вече се разпродават доста добре, твърдят всички информации. В Бургас всички очакват големия ден, в който ще могат да се порадват на Лили Иванова.

„Слушам я от 10-годишна. Боготворя тази жена, за мен това ще бъде повече от сбъдната мечта.“ – споделя почитателка на примата.

Остава да разберем с колко хиляди души точно Лили Иванова ще победи Роби Уилямс след 6 дни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.