Жестока драма! Ива Екимова не е на себе си, състоянието ѝ се влошава

0
699

Ива Екимова се чувства все по-зле и сякаш избавление от дупката няма!

Една от най-прочутите и нашумели през годините пиарки у нас изживява много тежък момент. Ива Екимова страда по Петрозар Филипов и това е съвсем видно от визията ѝ, която приближава тази на жена, болна от анорекция, пише Pik.bg.

Блондинката в момента е като ходещ скелет, признават близките ѝ. Тя не се хранела често, нито правела нещо по въпроса, тъй като мъката по изгубения мъж я съсипвала. Ива понасяла много трудно снимките на бившия си с новата му любов и това я побърквало. Именно тази била причината да не се храни редовно.

Ива Екимова страда и затова слабее
Ива Екимова страда и затова слабее

Гомялата драма на Ива Екимова се подклажда и от факта, че в живота ѝ няма нов мъж. Пиарката била напълно сломена от липсата на любов и дори обичта на щерка ѝ Дара не можела да я утеши. Затова напоследък русокосата брадърка все по-често прекарвала вечерите сама пред телевизора и с чаша сладолед в ръка.

Най-жалкото в случая е, че Ива Екимова всъщност няма вина за края с Петрозар, тъй като бизнесменът сам реши да ѝ кръшне с хубавица на име Лили. На всичкото отгоре той не спира да ѝ напомня за постъпката си, публикувайки снимки с новата си изгора във Facebook.

Състоянието на Ива Екимова обаче е много лошо, твърдят приятелите ѝ. Тя продължавала да слабее и не се знае докога ще продължи така. Близките ѝ опитвали да я възстановят, карайки я да хапва повече, но тя отказвала категорично.



Припомняме, че Ива скъса с Петрозар малко след участието си в шоуто „ВИП Брадър“ преди 2 години. В студиото на „Биг Брадър Ол Старс“ тогава пиарката повтаряше колко верен е мъжът ѝ и как никога не може да ѝ измени.

Малко по-късно обаче блондинката стана за смях. тъй като Филипов я напусна заради друга. Нещо, което се отразява зле на Екимова и до днес.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.