Легендарен пророк от Алтай: Зло владее света! (Ето кога се освобождаваме)

0
473

Легендарен пророк твърди, че зла сила владее земята

Пророк от Алтай твърди, че човечеството е подчинено на всемирно зло. А досега прогнозите му са се сбъдвали почти на сто процента. Тъмна сила владее света вече повече от век, но идва края на господството й. Това казва 80-годишния дядо Маронх от малкото селце Акбом. Съселяните му го уважават като пророк, защото никога не е сгрешил. Той живее нормален живот, труди се неравно с тях и не е имал никакви претенции, че умее да вижда в бъдещето или предрича неща, които са табу за обикновените хора.

Понякога възрастният мъж изпадал в транс и започнал да говори за бъдещето. Той се връщал и в миналото, и разкривал апокалиптични картини. Според него двете световни войни и размириците в света били също дело на злата сила, покорила света преди век.

Легендарен пророк от Алтай разкри разтърсваща истина
Легендарен пророк от Алтай разкри разтърсваща истина

Освен това всяко едно насилие над народите, както и терористичните атаки също били под давлението на злата сила, която управлява земята.Това били сили на нисшите нива, които се настанили на нашата планета и повече от сто години я управлявали и манипулирали.Според легендарния пророк от Алтай тази тъмна сила не давала покой на хората, нито да живеят свободно и щастливо.

Според него коренът на това вселенско зло се намирало извън пределите на Русия. То обаче се мъчело да достигне голямата страна, но това нямало как да се случи. Ясновидецът съветва народите и хората да се обединяват, за да се противопоставят на тъмните зли сили само така, заедно, на злото.Така те по-бързо ще го прогонят от пределите на планетата Земя, съветва пророка.



Но въпреки това ясновидецът виждал вече светлина в тунела. Според него хората много скоро ща заживеят по-добър живот и злото категорично ще бъде прогонено далеч в космическото пространство.Съселяните уважават 80-годишния легендарен пророк, защото прогнозите му били точни и почти никога не грешил за тях. Затова те вярват, че и казаното за злата сила ще се сбъдне и човечеството ще се отърве от проклятието.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.