Седмичен хороскоп – 01-07.08.2016 г.

0
294

Периодът е наситен с доста интересни събития

Седмичният хороскоп за периода 01-07.08. е изпълнен с ключови астрологични събития, които ще рефлектират върху нас.

Утре Новолунието навлиза в знака на Лъв, което означава, че акцентът през този период ще падне върху романтичните връзки или творческата инициатива.
Обикновено Новолунието се свързва с ново начало и на практика това означава, че съвсем съзнателно трябва да насочим взаимоотношенията си в позитивна посока, тъй като зададените перспективи ще оказват влияние дълго време върху живота ни.

Градусът, в който се случва Новолунието показва пик от страсти и емоции, които обаче ще бъдат последвани от отрезвяване, тъй като гледаме на реалността с други очи.
На 2 август ще се промени и подходът ни към заобикалящите ни обстоятелства, бъдещите ни намерения и важните житейски събития, тъй като Марс най-накрая ще премине от Скорпион в знака на Стрелец.

хороскоп
Периодът е наситен с доста интересни събития

Трябва да сте наясно, че след 22 август ще се измъкнете окончателно от всичко онова, което сте сътворили през изминалите месеци. След това ще продължите смело напред с онова, което е останало като варианти.



В петък Венера преминава в знака Дева, което ще доведе до приземяване на чувствата и практични съждения
Ингресията на Марс ще рефлектира най-силно върху Овен и Скорпион, както и върху онези, които по природа са дейни личности.

Предвид, че Марс е отговорен и за мъжките хормони, представителите на силния пол също ще попаднат в поле на доста осезаеми промени.
Водеща през този период ще е по-далечната цел, а не страстта.
В петък Венера преминава в знака Дева, което ще доведе до приземяване на чувствата и практични съждения.

Уикендът ще бъде изключително показателен за това дали ще успеете да създадете нови качествени връзки. Ще добиете представа кои са силните и слабите ви страни.
Ако трябва да се обобщи периодът ще е от огромно значение за сърдечната ви обвързаност и почти през целия месец тази сфера от живота ви ще търпи промени.

През настоящия период хоризонтите пред вас ще се разширят
ОВЕН
Утре вашият покровител Марс ще премине в знака на Стрелец и ще разчисти пътя ви към постигането на по-далечните цели. Това се дължи на факта, че планетата ще усили вярата в собствените ви възможности и ще ви даде допълнителна доза борбеност и ентусиазъм.

Ще успеете да разплетете казус, който ви измъчва още от февруари.
Седмичният хороскоп вещае, че през този период хоризонтите пред вас ще се разширят. Ще имате шанс да увеличите пътуванията и познатите си. Открива се прекрасна възможност за повишаване на квалификацията ви. Ако имате нерешени юридически казуси, сега е моментът да ги решите.

Прозаичните теми като приходи и разходи ще доведат до охлаждане на страстите в любовта. Влияние върху чувствата ви ще окажат и ескалиращите ежедневни задължения. Все повече ще се раздвоявате между онова, което трябва да свършите и това, което искате в действителност.
Новолунието ще постави ново начало за вас по отношение на сърдечните ви връзки.

През този период е много подходящо да направите нещо за укрепването на отношенията ви. Например кратка ваканция, пътуване или някакво друго приятно занимание.
Най-добрите дни от седмицата за вас, са вторник и сряда.

Четвъртък и петък ще са доста натоварени. Според астролозите е добре да обърнете сериозно внимание не само на физическото, а и на психическото си здраве. Напоследък сте доста натоварени и това се отразява не особено добре на състоянието ви.
През уикенда наблегнете на дипломацията.

Фонът, който ще зададете до края на август ще ви влияе доста дълго време
ТЕЛЕЦ
Според седмичния хороскоп и през този период водеща тема за вас продължава да бъде най-близката ви среда – дом и семейство. Именно тя ще претърпи някакви промени във вторник заради Новолунието.

Очаквайте промени в битовите условия или взаимоотношенията с хората от най-близкото ви обкръжение. Периодът е изключително подходящ да хармонизирате тази сфера от живота си, за която напоследък не ви остава почти никакво време покрай множеството ви служебни ангажименти.

Имайте предвид, че фонът, който ще зададете в живота си до
средата на август ще оказва влияние доста дълго време.
Ще ставате все по-зависими от подкрепата на партньора си било то във финансов или личен план.

Направете опит въпросите свързани с приходите и разходите да не попречат на отношенията ви с любимия човек.
По всяка вероятност ви измъчват неразрешени финансови въпроси. Бъдете по-внимателни, за да не се превърнат в ябълката на раздора.

Преминаващата в знака на Дева Венера ще окаже влияние върху нагласите ви. Това ще ви превърне в по-практични и ще ви донесе по-голяма доза късмет.
Не си позволявайте да залитате по дребните детайли, за да не се превърнат в камъчето, което ще преобърне каляската на щастието ви.

Детайлите са важни само тогава, когато искате да получите подробни отговори, но ви пречат да погледнете нещата в по-общ план.
Четвъртък и петък ще са доста показателни за успехите ви, а уикендът се очертава да е доста динамичен.

Успехите ви ще се окажат сериозен мост към постигането на поставените цели
БЛИЗНАЦИ
Новолунието ще повлияе на обновяването на партньорските ви връзки. Ще ви даде възможност да решите стари проблеми, които са от особена важност за вас.

Околните ще променят до голяма степен поведението си спрямо вас. Това ще наложи да се съобразите с волята им, за да успеете да запазите добрия тон.
Имайте предвид, че успехите ви в периода до 23 септември зависят до голяма степен от подкрепата и одобрението на околните.

Именно тези успехи може да се окажат сериозен мост към постигането на плановете ви. Бъдете подготвени и за тежък сблъсък с конкуренцията или недоброжелатели.
В четвъртък и петък ще изплуват някои слаби звена в плановете ви.

Ще е добре, ако се опитате да ги елиминирате своевременно.
Не се опитвайте да се противопоставяте, тъй като няма да е във ваша полза.
Склонни сте да се взирате подробно в детайлите, които няма да ви донесат нищо повече от допълнително обременяване на иначе свободолюбивата ви природа.

Ще бъдете раздвоени между служебните и личните си ангажименти.
Не забравяйте и за почивката, от която се нуждаете неистово. Само тя е в състояние да ви върне отново тонуса.
Уикендът се очертава доста късметлийски, възползвайте се.

Нарасналите ви амбиции ще доведат до стабилни финансови постъпления
РАК
Вашият седмичен хороскоп вещае, че ангажиментите ви ще нарастват поради новите условия на труд. Хубавата страна на нещата е, че именно те ще имат положително влияние върху статуса ви и ще променят генерално положението ви.

Амбициите ви ще започнат да нарастват, а заедно с тях и социалната активност, което ще доведе до подобряване на материалното ви състояние.
Ще успеете да се преборите с конкуренцията благодарение на придобития опит и авторитет. От полза ще ви бъдат и склонността ви да отстоявате интересите си и опеката на влиятелна личност.

Завидното дар слово, което имате ще ви помогне да повлияете на околните по изключително убедителен и аргументиран начин. Звездите ще бъдат на ваша страна при воденето на преговори.
През втората част от периода не е изключено да се появят сериозни разногласия или пречки по пътя към целта, която се си поставили.

Новолунието за вас ще е свързано с обновяване на финансовите потоци. Звездите сочат, че до средата на август можете да регистрирате своеобразен пробив в тази насока.
В четвъртък и петък бъдете особено внимателни, тъй като съществува риск да навредите на някого, без да искате.
През уикенда се отдайте на почивка в компанията на близки хора.

Ще имате шанса да стабилизирате сърдечните си връзки като поправите натрупалите се недоразумения
ЛЪВ
Възползвайте се максимално от факта, че Новолунието е във вашия знак. Това астрологично събитие ви дава възможност за обновление, което ще продължи да прораства през цялата година.
През този период ще проявите завидно упорство в преследването на целите си и сбъдването на най-съкровената ви мечта.

Ще имате шанса да стабилизирате сърдечните си връзки като поправите натрупалите се недоразумения през изминалите няколко месеца.
Ще се разплетат казуси, засягащи дома и семейството ви.
Онези от вас, които имат деца ще трябва да им обърнат по-сериозно внимание през периода.

Остават високи шансовете ви за добри финансови постъпления, но имайте предвид, че не е изключено да се увеличат и разходите ви. Не позволявайте това да се превърне в повод за недоразумения между вас и любимите ви хора, особено в последните два работни дни.
През уикенда ви очакват интересни разговори, не са изключени и изненади.

Продължавате да отстоявате твърдо мнението си, но се огледайте и за алтернативни пътища
ДЕВА
Голяма част от вниманието ви ще бъде насочено към битови и имотни въпроси. За щастие седмичният хороскоп вещае, че периодът ще окаже положително влияние по разрешаването на тези теми.
Продължавате да отстоявате твърдо мнението си, но се огледайте и за алтернативни пътища.

Не е изключено съдбата да ви изправи пред своеобразен житейски кръстопът и да се наложи да направите избора си за това какво искате да продължите и кое да остане зад гърба ви.
Отстранете от обкръжението си слабите звена, които ще изплуват в четвъртък или петък.

Заложете на дипломатичния тон, който е вашето второ аз и не се изкушавайте да влизате в пряка конфронтация.
През уикенда се задават целесъобразни или спонтанни харчове и обсъждания на тема „приходи-разходи”.

Не се подавайте на провокации
ВЕЗНИ
Не е изключено през тези дни да попаднете в нов колектив заради повишените изисквания към вас, както и поради факта, че отдавна търсите линията на промяната.

Тенденцията към ново начало ще ви направи по-борбени и активни. Не е изключено на моменти да сте по-остри в изказа си, което е нетипично за вас.
Не се подавайте на провокации.

Стари приятели ще ви напомнят за себе си, а спорни ситуации от миналото ще заемат голяма част от времето ви. Информационният поток, който ще потече през тази седмица към вас ще е доста силен и е възможно да научите тайна, която дълго време е останала скрита, но е от особено значение за вас.

През тази седмица ще сте доста по-критични и ще се вглеждате в най-малките детайли, които преди сте пропускали.
През уикенда ще афиширате всички емоции, които сте натрупали напоследък, а това ще привлече погледите и вниманието на околните.

Опитайте се да направлявате сами събитията в живота си, а не се оставяйте на течението или на диригентската палка на околните.

В четвъртък и петък ще добиете представа доколко можете да разчитате на околните
СКОРПИОН
Новолунието е едно от ключовите събития в живота ви през тази година, тъй като може да доведе до промяна не само в социалния ви статус, а и във възможността да стабилизирате доходите си и да получите по-голяма сигурност.

Мнозина от вас ще усетят вятъра на промяната, а това ще ги мобилизира да оформят позициите си, на които след това ще разчитат дълго време.

Към настоящия момент материалното ви положение е доста сложно, но в периода до 22 септември проявената инициативност ще отключи шансовете ви за печалба.
Въпреки това не се отпускайте и бъдете доста внимателни на тема приходи и разходи, не предприемайте излишни харчове и не давайте пари на заем, тъй като може да не ви ги върнат.

В четвъртък и петък ще добиете представа доколко можете да разчитате на околните и дали ви носят полза или ви вредят.
Уикендът ви няма да протече по предварително начертания план, но не позволявайте на това да ви разстрои.

Пазете се от нервно напрежение, тъй като не е изключено да прекрачите границите на добрия тон
СТРЕЛЕЦ
Седмичният хороскоп вещае, че периодът ще ви зареди с много положителна енергия, която ще ви е от полза.
Преобладаващата част от представителите на зодията се чувстват изтощени от допълнителните ангажименти, които напоследък са се превърнали в постоянни.

През тези дни ще получите отново силите и енергията, които са ви необходими, за да се справите с всички предизвикателства, изникнали по пътя към постигането на целите.
Пазете се от нервно напрежение, тъй като не е изключено да прекрачите границите на добрия тон.

През тази седмица ще изградите нова енергийна програма, която ще прораства дълго време. Всичко обаче зависи от личната ви позиция, начина на поведение, инициативността и идеите, които искате да реализирате.

Постепенно ще се озовете на прага на промени, които ще се отразят на социалния ви статус.
Ще се превърнете в безкомпромисна и борбена личност, което ще ви помогне за постигането на целите, които сте си поставили.
През следващите няколко седмици ще имате възможност да увеличите влиянието си над кръга от познати и хората, на които можете да разчитате.

Четвъртък и петък, са най-важните ви дни през тази седмица, тъй като дребните действия през това време ще дадат широко отражение и ще завъртят колелото на съдбата ви.
През уикенда ще се радвате на приятна компания.

Опитайте се да намалите темпото и да не се претоварвате
КОЗИРОГ
Намирате се в доста променлив период, а Новолунието може да ви постави на прага на сериозен житейски кръстопът.

Именно в този период можете да проверите щателно кое от нещата в живота ви е устойчиво. Онези неща, за които все още не ви достигат ресурси като желание или сили, могат да изчакат малко по-добър период. Към края на август препятствията може и да се отстранят от пътя ви.

Предстои ви да вземете важни решения, свързани с пътувания и спорни казуси. Вашите роднини ще са ви от полза, тъй като ще ви насочат в правилната посока.

Хора, намиращи се далеч от вас ще се опитат да обсебят вниманието ви. Не е изключено да получите важни новини от тях.
В четвъртък и петък можете да идентифицирате водните течения по пътя към личното ви щастие. Тези дни ще осветят една по-далечна перспектива. Ако възникнат препятствия, които са извън вашия контрол, не е добър знак.

Опитайте се да намалите темпото и да не се претоварвате, тъй като и без това вече се чувствате достатъчно изтощени. През уикенда ще привлечете вниманието на интересна личност и ще проявите завидна креативност.

През уикенда можете да предприемете интересно пътуване в компанията на любимия си човек и да си изкарате чудесно
ВОДОЛЕЙ
Новолунието ще обнови партньорските ви взаимоотношения и ще съдейства за увеличаване на популярността ви.

Този месец играе огромна роля за връзките ви. Именно поради тази причина е наложително през следващите 14 дни да насочите вниманието си към „звездното разписание”, тъй като имате шанса за огромно влияние.
Не е изключено на дневен ред да дойде темата за общото ви бъдеще.

Опитайте се да привлечете на своя страна авторитетни личности, които ще съдействат за изпълнението на желанията ви.
Очаквайте стари приятели, с които не сте се чували отдавна, да се сетят за вас. Въпроси, които ескалират още от февруари, ще намерят своето разрешение.

Нараства и конкуренцията в близкото ви обкръжение, така че, ако имате недоброжелатели е добре да се избавите от тях.
През тези дни ще стане ясно до колко можете да разчитате на финансовата подкрепа на приятелите ви.

Опитайте се да превърнете в конструктивен диалог споровете ви за финансовото състояние.
Не е изключено чувствата ви да започнат да охладняват под натиска на всекидневните ви задължения.

През уикенда можете да предприемете интересно пътуване в компанията на любимия си човек и да си изкарате чудесно.
Задават се интересни изненади.

През уикенда ще сте доста емоционални, а основната тема, която ще привлече вниманието ви ще бъдат финансовите въпроси
РИБИ
До средата на август имате големи шансове да извършите своеобразен пробив в професионален план. Можете да повишите не само позициите, а и авторитета си.

Успехите ви до голяма степен зависят от одобрението и подкрепата на околните, така че би било добре да се държите мило с тях. За да се справите с новите изисквания на работното ви място, трябва да се мобилизирате изцяло.

В дните до 22 септември ще проведете доста енергична борба за по-добър социален статус.
В четвъртък и петък ще блеснат слабите звена в комуникацията ви.
Избягвайте пряката конфронтация и заложете на дипломатичните отношения.

Според седмичния хороскоп през този период ще можете да повишите влиянието си и да запазите тази тенденция до средата на септември.

През втората част от седмицата ще получите сигнал, че трябва да обърнете внимание на важните неща в живота си.
През уикенда ще сте доста емоционални, а основната тема, която ще привлече вниманието ви ще бъдат финансовите въпроси. Не е изключено да направите спонтанни разходи, които не влизат в плановете ви, пише horoskop-astrom.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.