Шок за Николета Лозанова: Истината за гаджето ѝ Роналдо лъсна!

1
775

Николета Лозанова има повод за шок, след като Кристиано Роналдо лъсна в странни снимки!

Спряганият упорито за гадже на нашата Николета Лозанова – футболната знаменитост Кристиано Роналдо, се появи в снимки, които откровено поставят на карта неговите предпочитания в леглото. Отдавна се знае, че играчът на „Реал“ е доста суетен, но той за пореден път доказа, че може би има нещо повече от това, писа и Pik.bg.

Португалецът бе спипан в кадър с двама мъже, между които му е доста уютно. Освен това на една друга снимка се вижда ясно, че той носи черен лак на ноктите на краката си, което също е малко странно.

Кристиано Роналдо между мъже
Кристиано Роналдо между мъже

За авантюра между Роналдо и Николета Лозанова се заговори преди няколко месеца. Тогава неин близък приятел насочи вниманието към тази тема в предаването „Комбина“. Той каза, че е вечерял с тях двамата в Мадрид, след което загатна, че се е случило нещо повече после.

Любимият на Николета Лозанова с черен лак
Любимият на Николета Лозанова с черен лак

Самата Николета непрестанно пуска снимки на Кристиано във Facebook. Тя е негова фенка още от брака си с Валери Божинов. След дълги години на любов от телевизора обаче Ники явно е решила да действа сама за своята мечта.



Разбира се, не липсват и критиците в тази ситуация. Мнозина смятат, че Ни Ло просто опитва да си прави реклама и че дори не познава лично Роналдо. Това обаче може би само футболистът може да потвърди.

Според слуховете, Николета Лозанова не е единствената жена, която в момента се среща с Кристиано. Говори се, че португалският национал въртял паралелно по няколко хубавици и си имал различна в почти всяка страна, в която е бил някога.

Именно посещението му на България през 2014 г. се счита за началото на авантюрата му с Николета. Тогава Роналдо гостува с „Реал“ в София на нашия „Лудогорец“. Мач, завършил с минимален успех на „белите“.

Въпреки безкрайно многото жени, които са минали през леглото му, Кристиано все още е считан от мнозина за мъж, залитащ понякога и по другия бряг. Последните му снимки сякаш подклаждат тези спекулации.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Ама моля ви като не знаете, не пишете лъжи, за да имате хора, които го четат. Хората на снимката са Роналдо, брат му и зет му. Другия път си проверете информацията!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.