Какво се случва с министър Лиляна Павлова: С тази диета разтовари 17 кг за три месеца!

0
568

Министър Лиляна Павлова се стопи ударно само за три месеца

Лиляна Павлова е неузнаваема за лятото. Пухкавата министърка от кабинета на Бойко Борисов решила да направи нещо за теглото си и уцелила най-подходящата диета за себе си. Чаровната дама винаги е казвала, че гладуването не докарва желания резултат.

„Винаги съм знаела, че зверският глад не води до желаните резултати. Първо отслабваш драстично, мускулите ти се отпускат, после обаче качваш тройно килограмите и дори става още по-страшно. Затова най-ефективния начин да се вталиш, е като се храниш. Така се постига наистина желания резултат”, твърди тя.

Лиляна Павлова се втали с тази диета
Лиляна Павлова се втали с протеинова диета

Регионалната министърка се е подложила на убийствен на пръв поглед хранителен режим, но всъщност доста ефективен. Още след новогодишните празници Павлова решила да се втали, но започнала да изпълнява обещанието си през април. И така, само за няколко месеца разтоварила от себе си седемнадесет килограма.Пухкавата дама останала сама удивена от диетата, която й препоръчали.

Диетата на шефката на регионалното министерство се състои в ядене на месо и на зеленчуци. Тя си хапва всякакви мръвки, включително пилешко, свинско, телешко, риба и като гарнитура зеленчуци. Дори и да е странно за някои, макар че не гладуваш, а се храниш, слабееш и то солидно.



Защото това е така наречената протеинова диета, при която отсъстват въглехидратите. Тайната на нейната диета се състои в това, че до обяд тя не хапва абсолютно нищо, освен черно кафе и то задължително без захар. След това идва ред на мръвките и зеленчуците. Месото може да бъде от всякакъв вид, но за предпочитане е да се избягват тлъстите меса. Едва след петнадесетия ден от старта на диетата Павлова си хапвала сладко и тестени изделия. Кулинарните изкушения тя си позволявала, но това се случвало едва след шестнадесет часа през деня.

А диетата на Лиляна Павлова се оказала толкова успешна, че гръдната й обиколка направо изчезнала. Но това изобщо не смутило смуглата министърка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.