Чудото на Люси Иларионов разплака Ани Хоанг!

0
471

Люси Иларионов постигна нещо, което е за книгата на Гинес!

Да отслабнеш само за няколко месеца с цели 60 кг. е достойно за уважение. Люси Иларионов го направи, с което показа на обществеността, че невъзможни неща не съществуват. Режисьорът вече е само около 110 кг. и продължава да смъква. Така до месеци той може да върне старата си визия отпреди 15 години.

Не е тайна, че Людмил започна ударното си отслабване чрез операция в Турция. Там той премахна огромна част от стомаха си. За да има наистина успех обаче, брадърът трябваше да се подложи и на диета, която за него е била трудна и която още спазва.

Люси Иларионов зарадва до сълзи Ани Хоанг
Люси Иларионов зарадва до сълзи Ани Хоанг

След операцията Люси Иларионов започнал със захранване от течности. Постепенно преминал към супички и по-леки за стомаха храни. Той избягвал всякакви тежки ястия, а като най-вредно в случая определил пърженото, което не бил вкусвал от изключително дълго време. Освен това режисьорът не е близвал нито алкохол, нито газирани напитки. Спрял е и кафето, замествайки го с чай.

Люси Иларионов се подложи на всичко това най-вече по здравословни причини. Преди година на него му е бил открит диабет, както призна той самият, а освен това и кръвното му налягане го заплашвало сериозно от инфаркт. Затова режисьорът решил, че му трябва спешна промяна.

Другата голяма причина за новата визия на Люси се състои в Ани Хоанг. Половинката му е слаба и изящна, което комплексирало певеца, заставайки до нея. Той жадувал за момента, в който ще може да се движи с фолк дивата, без да се притеснява, че не е достоен за нея. Този момент още не  е дошъл, но наближава с голяма скорост.



Самата Ани Хоанг останала приятно изненадана от промяната в Люси и дори се разплакала от вълнение, когато видяла как изглежда. Певицата била повече от доволна, че гаджето ѝ вече е по-привлекателен мъж. Тя и преди не се притеснявала от визията му, но все пак винаги е приятно човекът до теб да бъде възможно най-красив.

Припомняме, че Люси Иалрионов стартира кариерата си на певец и после на режисьор като доста слаб мъж. Впоследствие обаче започна да покачва много килограмите си. За основна причина се счита стресът, който той е изживял след смъртта на една от големите му любови Рейхан.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.