След голямата трагедия с Катя: Ето кой е виновникът!

0
377

Екатерина Борисова си отиде и доста от хората са бесни!

Както стана ясно, красивата плеймейтка Екатерина Борисова се спомина от анорексия, а доста от българите винят именно конкурса „Мис Плеймейт“. Те са на мнение, че подобни конкурси за красота само увреждат психиката на момичетата и не бива да бъдат провеждани.

Катя започва големия си проблем именно след неуспеха си в това състезание преди 2 години. Тогава тя си въобразява, че не е достатъчно красива и започва строга диета.

Екатерина Борисова
Екатерина Борисова

Отслабването ѝ обаче се превръща в болестно състояние. Преди да умре, тя е била едва 24 кг.

„Тези конкурси трябва да бъдат забранени. С нищо не помагат на момичетата. Напротив, само им вредят, било то с потискане на самочувствието или обратното – прекалено его за нищо.“ – пишат бесни хора в социалната мрежа.



Екатерина Борисова всъщност не е била просто модел, а и учителка. Тя се е дипломирала като педагог преди 3 години и дори за кратко е работила като такъв. След това е учила и английски на професионално ниво, посещавайки лекции в британския колеж.

Катя не е единствената, която се е споминала преждевременно в семейството. Преди 5 години и баща ѝ умира, след като получава фатален инфаркт. Той е бил служител в БДЖ. Така майка ѝ остава сама с грижите за двете си деца. Сега вече е сама със сина си, който догодина трябва да бъде абитуриент.

Състоянието на Екатерина Борисова се е влошавало с всеки ден през последните 2 години. След провала си в „Мис Плеймейт„, който тогава бе спечелен от Виктория Ананиева, Катя се подлага на убийствени диети. Тя обаче не се усеща и дори след като постига желаните мерки, не спира. Така в нея се отключва анорексията.

26-годишната плеймейтка от гр. Омуртаг е постъпила в болница преди месец, но състоянието ѝ е било толкова лошо, че лекарите не успели да я спасят. В последните си дни тя е изпитвала страшни болки, които са я раздирали отвътре.

Topactualno.com изказва своите съболезнования към опечалените близки на момичето!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.