Шок за Доналд Тръмп: Вижте как ще изгуби изборите в САЩ!

0
678

Доналд Тръмп е напът да се прости с мечтата си да стане президент на родината си, битката изглежда ожесточена!

Бизнесменът, който участва в изборите за наследник на Барак Обама, Доналд Тръмп по всяка вероятност ще изгуби битката с Хилари Клинтън. За това се говори усилено в САЩ, след като почти всички известни личности застанаха в подкрепа на жената на скандалния Бил Клинтън.

Един от най-големите ѝ защитници е Леонардо ди Каприо. Актьорът е организирал обяд в чест на Клинтън, който е озаглавен „Разговор с Хилари“.

Доналд Тръмп е пред загуба от Хилари Клинтън
Доналд Тръмп е пред загуба от Хилари Клинтън

Всеки, който желае да чуе какво ще си кажат двамата, ще трябва да заплати 33 400 долара, като 2 300 от тях ще отидат за предизборната ѝ кампания, съобщават от Variety.

Лео е голям поддръжник на Демократичната партия и отдавна е обявил намерението си да гласува за първата жена президент. Това сериозно накланя везните в полза на Хилари Клинтън, тъй като в САЩ звездата от „Титаник“ е нещо като идол на милиони.



Освен него, преди това подкрепата си към първата дама, кандидатирала се за президент, обявиха и други знаменитости. Сред тях бяха Джордж Клуни, Стинг и Харви Уейнстейн. Феновете и на тях тримата най-вероятно ще попаднат сред гласуващите за бившия секретар на САЩ.

„Хилари Клинтън дава сериозна заявка да наследи мъжа си и да оглави държавата. Засега повечето от звездите я подкрепят, което в страна като САЩ е много важно.“ – пишат зад Океана.

Всичко това идва точно като студен душ за Доналд Тръмп, който е основният опонент на Клинтън. Представителят на Републиканската партия обхваща като гласове по-голяма част от т. нар. простолюдие в държавата. За това допринасят и крайните му изказвания, които се харесват на обикновените хора. Например той е готов да затвори границите на САЩ за мюсюлманите, ако бъде избран за държавен глава.

„Доналд Тръмп е единственият, който може да развали плановете на Хилари. Няма съмнение, че конкуренцията му е доста голяма. Той обаче има един сериозен недостатък – няма звездна подкрепа, каквато има Клинтън.“ – пишат още в Съединените щати.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.