Случилото се с певицата Ивана разтърси близките ѝ!

0
7180

Ивана изплаши всички свои близки, след като без малко да умре!

Вече четвърти ден фолк фурията Ивана се кръсти и благодари на Господ. Причината е в инцидента, който тя е преживяла в неделя следобяд.

Тогава певицата се е връщала с автомобила си от участие на морето, когато е претърпяла лека катастрофа на магистрала „Тракия“, съобщава в. „Уикенд“.

Ивана за малко да умре
Ивана за малко да умре

Ивана карала джипа си с цели 190 км. в час и това допринесло за огромния стрес, който е изживяла. Поради високата си скорост, след удара с друга кола тя излязла от пътя.

За щастие всичко приключило без пострадали, но уплахата у фолк дивата все още я държала.

„Изживях много голям стрес. Бог ме спаси и с това ми даде знак, че е по-добре да живееш бавно, но с късен край. Отидох в църква да си запаля свещичка и да благодаря на Господ.“ – споделя изплашената и до днес Ивана.



Според информациите, всички близки на певицата са били известно време в страх за живота ѝ, понеже тя се забавила да се прибере с няколко часа, а в същото време разбрали от източници, че има катастрофа на същата магистрала, през която минава и Ивана.

Заради катастрофата, движението на „Тракия“ в същия ден е било спряно за известен период. Отделно и КАТ се забавил и така певицата на практика не успяла да си почине у дома, защото се прибрала чак вечерта.

Ивана отдавна е любителка на високите скорости и затова катастрофата не идва много случайно. Тя многократно е качвала дори над 200 км. в час и беше въпрос на време да бъде наказана. За радост това се случи без фатални последици.

Твърди се, че този инцидент не само отворил очите на 47-годишната Ивана, но и наслоил у нея известен страх от шофирането. Оттогава тя все още не се била качавала зад волана и предпочитала да взима със себе си някой друг, който да я вози. Обикновено това била дъщеря ѝ Теодора.

Не е хубаво човек да се стряска за живота си, но понякога това действа отрезвително. Дано ѝ бъде за урок да не вдига повече такива скорости. Най-вероятно ще се върне зад волана, защото работата ѝ в свързана с много пътувания.“ – споделят приятелите на Ивана.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.