Изгонете стреса и привлечете богатство с този метод

0
230

Неотдавна руският лечител Генадий Малахов разкри, че по този начин можете да ви освободите от невероятни количества стрес

Прогонването на стреса и привличането на богатство никак не е сложно.

В древен Египет са се избавяли от стреса и злите сили и са привличали здраве и просперитет само с помощта на едно магично растение, което със сигурност го има в почти всеки български дом. Става въпрос за дафиновия лист.

В средите на окултистите у нас се твърди, че дафиновият лист не само може да ви избави от стреса, а да привлече на ваша страна завидно богатство.

стреса
Неотдавна руският лечител Генадий Малахов разкри, че по този начин можете да ви освободите от невероятни количества стрес

Според стар магически ритуал за премахването на стреса и привличане на богатство и просперитет, е необходимо само да сложите магическото листо дафинов лист в портфейла си.



Така не само ще ви избави от стреса, а и ще ви гарантира финансовата обезпеченост.
Неотдавна руският лечител Генадий Малахов разкри, че листото дафинов лист може да ви освободи от невероятни количества стрес.
Ако пък го добавяте в храната ви, ще ви предпази от злите намерения на околните и ще намали значително чувството ви за тревога.

Освен за предпазване от стреса, дафиновият лист се използва и за пречистване на жилището от негативна енергия.
За целта е необходимо да го поставите в подходящ съд и да го запалите. Излезте от стаята за десетина минути – времето, в което подправката ще е изгоряла изцяло, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.