Сериозен здравословен проблем мъчи Кейт Мидълтън

0
353

Кейт Мидълтън има нужда от сериозна специализирана помощ

Сериозен здравословен проблем измъчва херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Напоследък Кейт Мидълтън е отслабнала сериозно и докато някои отдават този факт на грижите за двете им деца с принц Уилям, то други са на мнение, че зад този факт се крие сериозен здравословен проблем.

При все, че херцогинята е едва на 34 години напоследък са й се появили сериозни бръчки.
Мнозина от британците посочват, че напоследък херцогинята е започнала да изглежда доста по-възрастна, отколкото е в действителност.

Кейт Мидълтън
Херцогинята има нужда от сериозна специализирана помощ

Те твърдят, че Кейт Мидълтън изглежда много измъчена и е трудно да разпознаеш жизнерадостната красавица, която се омъжи за бъдещия крал на Великобритания и в която се влюбиха милиони хора по цял свят.



На въпроса, който преди време й бе зададен от журналист да разкрие тайната, с която поддържа фигурата си, херцогинята отговори, че постоянно тича след двете си деца.

Източници от кралския двор обаче издават, че херцогинята се нуждае спешно от помощта на психолог, тъй като в противен случай може да се стигне до сериозен проблем.
Катрин се намира под постоянен стрес, а грижите за съпруга и децата й, са само върхът на айсберга.

Освен това отношенията й с принц Уилям са доста разклатени. Припомняме, че през пролетта той остави семейството си да отпразнува Великден без него.
Кейт била много огорчена, тъй като това бил първият Великден на принцеса Шарлот.

Още по-разочароващ обаче бил фактът, че Уилям ги зарязал, за да отлети за Кения, където да присъства на сватбата на бившата си изгора Джесика Крейг , пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.