Принц Хари: Болката ме раздира, вътрешно съм умиращ човек!

0
365

Принц Хари вече си позволява открито да страда, без да се страхува, че ще изглежда слаб!

Мъката на по-малкия от синовете на принц Чарлз не стихва. Така е от цели 19 години, но едва сега той си позволява да се разкрие публично.

Принц Хари наскоро призна, че до тази година се е страхувал да показва пред хората колко много страда за майка си, но с навършването на 28-та си година той е осъзнал, че греши.

Днес братът на Уилям вече говори открито за принцеса Даяна и нейната смърт. Това не облекчава болката му, но го кара да се чувства на място. Принцът изпитва огромна мъка, която не смята, че нещо би могло да я заличи.

Принц Хари не е спирал да страда от 19 години
Принц Хари не е спирал да страда от 19 години

„Вътрешно сякаш умирам, просто не мога да спра да плача, че мама я няма. Помня я добре, въпреки че бях само на 9 г. Тя не беше обикновена жена, у нея имаше някакво съвършенство, което ти даваше спокойствие. Беше много благ и земен човек, не приличаше на останалите в семейството.“ – споделя принц Хари, цитиран от британската преса.



Той е на мнение, че до голяма степен именно непреодоляната мъка от голямата загуба е причината да не може да се обвърже дългосрочно. Принцът от години сменя дамите, без да му мисли много, което сега вече отчита като грешка.

„Когато не си в покой със себе си, партньорът ти го усеща. Никой не иска човек с проблеми от детството, те натоварват. Аз самият осъзнавам, че съм виновен за това, че съм сам.“ – откровеничи още синът на Даяна.

В Англия се твърди, че принц Хари дори е започнал сеанси при психоаналитик, които трябва да му помогнат да преодолее смъртта на майка си. Въпреки че тя си отиде преди почти две десетилетия, 28-годишният мъж едва сега започвал да признава загубата.

Брат му Уилям също още страдал по майка си, но той отдавна се бил примирил с положението, докато Хари – не. Едва сега, когато помъдрял, малкият принц почнал да мисли като възрастен.

Припомняме, че принцеса Даяна се раздели със земния свят през 1997 г., когато стана жертва на катастрофа. И до днес се обсъждат версии, гласящи нейното убийство, а не нещастен случай, но още няма нищо доказано.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.