Светът чу това, което чакаше от 20 години!

0
502

Backstreet Boys е може би най-популярната момчешка група в целия свят, но това има обяснението си!

Брайън Литрел последен се присъединява към Backstreet Boys, но за сметка на това събира огромно внимание от страна на феновете, тъй като е сред основните вокали на групата. Днес, 23 години след началото на славата за него и останалите момчета, певецът проговори за формулата за успеха им.

„В основата на всичко е, че ние петимата сме големи приятели. Не сме били никога просто колеги. Това ни накара да поставяме групата над себе си. Винаги сме мислили първо за Backstreet Boys и за благото на бандата. Затова, за разлика от много такива групи, не се разпаднахме поради отцепване на някого от нас.“ – споделя Брайън пред американско списание.

Брайън от Backstreet Boys се изповяда
Брайън от Backstreet Boys се изповяда

Групата все пак изживява едно кратко умиране. Това се случва между 2001 и 2005 г., когато за 4 години престава да съществува. Причината обаче не е в желанието на някой от тях да става солов изпълнител, а просто популярността на Backstreet Boys спада.

В тези няколко години всеки един от тях записва и самостоятелни парчета и се превръща по принуда в солова звезда. Кариерите и на петимата в това отношение обаче не потръгват и преди 11 години хората отново имаха възможност да се зарадват на музиката им.



Към днешна дата Backstreet Boys продължава да съществува и да прави вълнуващи песни. Разбира се, стилът на групата е леко изменен, но няма и как да е по друг начин, тъй като светът се променя.

„Аз смятам, че нашата група е номер едно в историята. Говорим за група от този тип, защото съм далеч от мисълта, че можем да се конкурираме с Beatles например.“ – казва още Брайън.

Той е братовчед с друг член на Backstreet Boys – Кевин, и именно така попада в групата. Тя вече е формирана, когато неговият роднина, Хауи, Ник и Ей Джей решават, че им е нужен още един глас. Тогава Кевин се сеща за 18-годишния си братовчед и му се обажда. Така започва историята на най-популярната момчешка банда в света.

Припомнете си Backstreet Boys с един от емблематичните им хитове!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.