Двоен удар пронизва Слави Трифонов: Дългия не е на себе си

0
411

Слави Трифонов е напът да бъде напуснат от голяма част от екипа си!

Шоумен номер 1 на нашата страна – Слави Трифонов, ще поеме страшен удар от есента. Един от актьорите му по всяка вероятност ще го изостави. Става въпрос за Краси Радков, на когото му писнало да работи за джоба на Дългия, пише Pik.bg.

Актьорът имал сериозното намерение да тръгне по стъпките на Любо Нейков и да създаде собствено предаване.Той дори вече имал почти готов проект, който от години създавал, но който бил спрял заради ангажиментите си в „Шоуто на Слави“.

Шок за Слави Трифонов, поднесен му от Краси Радков
Шок за Слави Трифонов, поднесен му от Краси Радков

Колегите от агенция „ПИК“ твърдят, че Краси Радков вече преговарял с телевизия и има огромна вероятност да подпише договор. Очаква се към екипа му да работи и жена му Станислава, която също е актриса.

Ударът за Слави Трифонов обаче може да бъде направо двоен. Един от най-доверените му хора също се замислял дали да не го напусне. Това е Евгени Димитров – Маестрото, който получил предложение от Краси Радков да избяга заедно с него.



Отдавна е известно, че „Шоуто на Слави“ в момента търпи обновяване, тъй като от Би Ти Ви отказваха да подновят договора на предаването, ако то не вземе мерки за покачване на рейтинга си.

В обществените среди вече се говори, че Слави Трифонов замисля нови неща за есента, с които да пожъне повече успехи. Като за начало се очаква политическите теми да бъдат далеч по нарядко. Това значи, че сценаристите няма да имат толкова чести изяви пред камера.

Напускането на Краси Радков може да остави на работа Тодор Башиянов, за когото се считаше, че е сигурен пътник от новия сезон. Предвид и честата липса на Виктор Калев, шоуто остава само с Мариан Бачев. Затова се очаква Тошко да получи нов договор, въпреки че Дългия не го харесва особено.

Според слуховете, все повече хора от екипа на „Шоуто на Слави“ се замисляли за напускане, тъй като БТВ са отпуснали по-малък бюджет за новия сезон, което ще доведе до намаляване на заплатите. Това обаче засега не е потвърдено.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.