Истина е: Кучетата предсказват бъдещето? (Още за способностите им)

0
596

Кучетата умеят да предсказват бъдещето

Кучетата са не само най-добрия приятел на човека, но и имат способности на екстрасенс. Отдавна се знае, че тези мили четириноги домашни любимци са предани до гроб на своите стопани. Тези четириноги домашни любимци не само обичат до смърт своя водач, като защитават него и семейството му, но показва и неща, които ни очакват в бъдещето.

Кучетата предпазват собствениците си не само от реалния свят, ами и от невидимите зли сили на другото измерение. Дарбите на четириногите да усещат бъдещето са били използвани и от жреците от древността. Селските врачки също са знаели за специфичните им енергийни способности.

Кучетата гадаят бъдещето
Кучетата гадаят бъдещето

Пророческите заложби на четириногите са спасявали хора от беда, преди още да се е случила, разказват много стопани на кучета. Ето някои от най-известните поверия, свързани с гадателските способности на интелигентните животни.Твърди се, че малко куче, щом непрекъснато напира да излезе навън, а след това застане до вратата или под прозореца и започне да вие, тогава някой от дома ще умре.

Друго поверие разкрива, че щом домашния ни любимец внезапно спре да се храни, без да е болно, а в къщата има болен човек, положението му ще се влоши. В този случай незабавно трябва да се потърси спешна медицинска помощ.



Някой от къщата ще почине скоро и при следния случай. Ако пале иска да излезе навън и след това застане на двора и започне да копае дупки, това е сигурен знак за предстояща смърт.

Говори се, че ако животното се допира силно до стопанина си, не се храни много и повече спи, значи скоро ще ни връхлети силна буря.
Скорошно проучване доказва, че кучетата откликват на човешките емоции по-добре от всеки друг животински вид,  дори по-добре и от други хора.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.