Вълшебна пейка лекува разбити сърца, събира влюбени (Ето къде се намира)

0
643

Вълшебна пейка събира влюбени

Има такава вълшебна пейка у нас. Тя наистина събира влюбени, както и тези, които вече са се разделили по една или друга причина. Това не е мистерия, нито приказка, а самата истина. Тя се намира край прочутия Дряновски манастир. Местните хора разказват чудеса, как пейката наистина събира влюбените.

Единственото условие е да седнете на нея и да си пожелаете любов. Но да го кажете, макар и наум, с такова желание и плам в душата, както и да си представите човека, когото обичате. Другото условие, което трябва да направите е да поставите катинар. Той се слага на оградата до мистичната пейка.

В Европа този ритуал е известен отдавна. Такава практика има в едни от страните, където любовта е изведена на пиедестал. Така се прави във Франция и Италия. Там има дори специални мостове на влюбените, където задължително поставяте катинара.

Магията на пейката на любовта наистина действа
Магията на пейката на любовта наистина действа

По този начин си гарантирате непременно да срещнете любовта и вече, ако имате такъв човек до себе си да го задържите или да си го върнете. Магията действа безотказно. Но ако не искате да ходите до там и да трошите пари, същата работа върши и пейката до въпросната света обител, твърдят хора, при които чудото вече се е случило.



Жителите на града също твърдят, че всеки, седнал на пейката на любовта е намерил половинката си. И не са една или две двойките, при които магията е проработила и влюбените са се преоткрили един с друг.

„Тази пейка наистина е вълшебна. Бях изгубила надежда, че ние отново ще се съберем. Разделихме се заради глупост, много се ревнувахме. Но той е мъжът на живота ми. Разчитала съм на него и знам, че той също вярва на мен и знае, че ще го спася от всякакво зло”, споделя историята си Михаела от карловско село. Още хиляди споделят казаното от нея, защото вече са го изпитали и върху себе си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.