Вижте тази вкусотия: Ще се влюбите от първа хапка (много лесна рецепта)

0
573

Лесна и бърза е тази рецепта, но става неописуема вкусотия

Предлагаме ви любима рецепта за чудна вкусотия. Прави се лесно, а се пристрастявате към нея само като я опитате. А и как иначе – вижте само какви апетитни съставки съдържа.

вкусотия
Страхотна вкусотия става, а е готово, преди да сме се усетили още

Трябват ни четири яйца, една чаша с кисело мляко, девет лъжици олио, три чаши с брашно, един бакпулвер, една чаша с нарязани на ситно кренвирши, една чаша със ситно нарязани кисели краставички, 200 грама сирене, 100 грама маслини, магданоз, чубрица, може и сол на вкус.

Първо трябва да се разбъркат яйцата, заедно с олиото и с киселото мляко. След това към тях се прибавят и всички останали продукти, които сме посочили като трябва да запомните, че бакпулверът и брашното само се слагат накрая.

Готовата смес я изливаме в една форма за кекс или торта, която преди това сме намазнили и набрашнили, а после я поставяме да се пече във фурната, която е задължително предварително загрята.



Този вкусен и страшно апетитен солен кекс (истинска вкусотия) става готов само за един час, при това заедно със самото време за приготвянето му. А е толкова вкусен като го опиташ, че направо ти се приисква да мъркаш от кеф.

Всеки, който го е пробвал, не е спирал да го прави отново и отново, затова ви съветваме да опитате и вие от неговата прелест. А защо не и да го сервирате в добра компания за гостите си.

Пожелаваме ви да си го хапнете с огромна наслада и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.