Краят на певицата Андреа шокира милиони!

0
1584

Андреа вече е друга, обмисля своя последен танц с чалгата!

Една от най-големите любимки на българските чалгаджии е напът да слезе от сцената. Това е Андреа, която е само на 29 г., но вече мисли за отказване от професията, пише Blitz.bg.

Според слуховете, в основата на това ѝнамерение стои Кубрат Пулев. Боксовата звезда възнамерявал скоро да се задоми с Андреа и не си представял, че майката на децата му ще се кълчи по клубовете. Затова той решил да я накара да спре и да си намери по-прилична работа.

В обшествените среди се носи твърдението, че Андреа вече почти не ходела по участия. Тя правела едва по около едно на седмица, което е безкрайно малко за този жанр. Освен това винаги носела по-скриващи тялото дрехи, което шокирало присъстващите.

Кобрата не иска Андреа да бъде повече фолк дива
Кобрата не иска Андреа да бъде повече фолк дива

„Кубрат винаги се е дразнел, че тя показва толкова много от тялото си. Така и не успя да свикне. Опита се, но щом видеше как я гледат загорели тийнеиджъри по дискотеките, полудяваше.“ – споделят познатите им.



Индикациите за края на Андреа започнаха още преди година, когато тя се раздели с фирма „Пайнер“. Счита се, че фолк дивата го е сторила не само заради несъгласие с политиката на компанията, но и заради натиска на Кобрата. Боксьорът бил наясно, че „Пайнер“ я спира да слезе от сцената и решил да промени това.

Феновете на Андреа към момента са доста притеснени за нея, тъй като тя не е пускала ново парче от около половин година, а в този жанр това е прекалено дълъг период. Това е още едно от нещата, които клонят към достоверността на твърдението за нейния край като фолк певица.

Не се знае какво би работила Андреа, ако излезе от попфолка. Не се изключва и възможността да продължи с пеенето, но в друг стил. Тя вече загатна, че може да пее и друго, тъй като по участия изпълнява доста от родните ни класики, твърдят очевидци.

„Не пее само своите хитове, но и много други. Оная вечер изпя „Една българска роза“, което беше странно за всички присъстващи.“ – споделя фен на Андреа.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.