Всички знаят коя е тя, но никой не я разпознава!

0
534

Целият свят е наясно с ролята, която прави Дженифър Грей популярна. Днес обаче малцина знаят как изглежда тя!

29 години изминаха от премиерата на един от култовите филми. Неговото име е „Мръсни танци„, където Дженифър Грей изпълни великолепно главната женска роля. Въпреки това обаче в наши дни много малко хора могат да познаят на улицата коя е тя.

След като изиграва влюбената девойка Франсис, Джен получава множество похвали и дори е номинирана за „Златен глобус“. Тя е сред най-обещаващите актриси по онова време. Едва 27-годишна, цялото бъдеще е пред нея.

Дженифър Грей с Патрик Суейзи във великия "Мръсни танци"
Дженифър Грей с Патрик Суейзи във великия „Мръсни танци“

Това бъдеще обаче не ѝ носи очакваните резултати. Дженифър Грей повече не вкусва от славата. Тя така и не попада на голям хит, а и повечето ѝ роли са второстепенни. Като тази в „Приятели“ например, когато се появява само в един епизод.

Дженифър Грей днес
Дженифър Грей днес

Красавицата Дженифър беше разпознаваема преди, но след множество пластични операции към днешна дата трудно си личи, че тя е онова момиче от „Мръсни танци“. Разбира се, и годинките, които вече са 56, не може да не са оказали влияние.



Дженифър Грей не е работила от 2 години и това нямаше да бъде голям период за нея, ако останалите ѝ филми бяха хитове. Уви, актрисата не може да похвали с нито една значима роля или поне проект, в който е взела участие.

Самата Джен твърди, че ролята на Франсис ѝ е дала много, но и ѝ е взела доста. Според актрисата, тя я е профилирала в определен типаж и това е ограничило възможностите ѝ.

Така например 3 години след „Мръсни танци“ тя изиграва и ролята на Пепеляшка в една от съвременните версии на приказката, озаглавена „Вълшебната обувка“. Там образът на Джен отново е на подценяван талант и скрита красавица.

През 80-те години Дженифър Грей беше нашумяла и с друго. За нея се говореше, че е гадже с Патрик Суейзи, с когото си партнира в звездния „Мръсни танци“. Не е ясно дали двамата са имали любовна връзка, но когато Суейзи почина, Джен се изказа ласкаво за него.

„Отиде си съвършен мъж. Той беше съчетание между груба мъжественост и изящество. Ще ми липсва много.“ – каза Грей преди 7 години.

Въпреки малкото си ангажименти напоследък, Джен отказа да се включи в обновената версия на „Мръсни танци“, която ще излезе скоро. Тя твърди, че филмът няма да бъде продължение, а с нов сценарий, поради което е получила предложение за друга роля, което е възприела за под достойнството ѝ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.