Вижте тези пури – толкова са вкусни, че се топят в устата (само за 30 минути)

0
407

Тези пури с бекон и кашкавал са нещо изключително вкусно и адски бързо

Предлагаме ви любима рецепта за пури с бекон и кашкавал. И да не вярвате, стават само за 30 минути, уникално вкусни са. Затова и ви ги препоръчваме, още повече, че се топят в устата.

пури
Чудно вкусни пури с бекон и кашкавал, на които е трудно да устоиш

Трябват ни десет готови кори за баница, десет тънки резена бекон, 500 грама мек кашкавал, олио за пържене.

Въпросните пури с бекон и кашкавал се правят за отрицателно време – с цялата им хамалогия и пърженето, минава има-няма половин час. И вече спокойно може да си ги ядете.

Трябва най-напред да разделим на половина по ширина всяка от корите за баница. После поставяме резените с бекона в края на кората, а кашкавалът да е в средата.



След това завиваме хубаво корите по дължина, а краищата им намокряме с вода, за да не се отвият при пърженето. После си покриваме пурите с кухненска мембрана и ги поставяме задължително в камерата на хладилника за десетина минути.

През това време си загряваме олиото на котлона или във фритюрник и поставяме в сгорещеното олио нашите вкусни пури, за да се изпържат. Щом вече са готови, можем да ги сервираме веднага, за да не изстинат. Уникално вкусни са, когато са топли.

Няма да ви убеждаваме повече да си направите тези чудесии, защото са толкова лесни и бързи, че сме сигурни, че и без това вече сте се навили да ги опитате. Е, бъдете уверени, че няма да съжалите нито за момент.

Пожелаваме ви да си ги изядете с удоволствие и до нови срещи с нашите и ваши вкусни рецепти!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.