Това е най-бързата и вкусна рецепта за приготвяне на сьомга (става удивителна)

0
1993

Така се прави най-лесната, но и най-вкусна сьомга, която сте опитвали изобщо

Предлагаме ви уникална рецепта за сьомга, която е едновременно лесна, експресна и става чудно вкусна. Изпитана е отдавна и е любима на болшинството ценители на рибата и в частност на сьомгата.

сьомга
Превъзходна става тази сьомга, а и всеки може да я направи без никакъв проблем у дома си

Самата сьомга е една от най-полезните за организма риби, затова не я пропускайте, колкото и да е рядко.

Трябват ни един брой филе от сьомга, сол, две щипки черен пипер – млян, 20 грама брашно тип 500, 50 грама вино, една лъжица с лимонов сок, 30 грама масло, сушен магданоз, една лъжица олио, копър по желание.

Първо си овкусяваме сьомгата с черния пипер и солта. След това я овалваме в брашното и я запържваме във вече нагорещеното олио, но и от двете страни.



След като извадим рибата си от тигана, прибавяме в него лимоновия сок и виното. След това към тях почваме да прибавяме постепенно маслото на кубчета като имайте едно наум, че то трябва да е много студено.

Накрая сложете и магданоза, а после разбъркайте много хубаво, за да се стъсти сместа. Когато всичко е готово и е станало така, както трябва, сложете вкусната сьомга в чиния и отгоре я залейте обилно със соса.

Както виждате сами, не е никаква сложнотия да си приготвим бързо и лесно вкусна сьомга. А специално тази рецепта става страшно апетитна и е една от най-добрите. Доста хора имат притеснения относно готвенето на тази риба, тъй като цената й никак не е от евтините.

Следвайте точно указанията обаче и ще превърнете суровото парче сьомга в неземна наслада за сетивата. Не губете време, а се захващайте!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.