Красиви са, нали: Лесни домашни бонбони, които се топят в устата

0
558

Тези домашни бонбони са едновременно страшна вкусотия и лесни за направа

Предлагаме ви да шашнете семейството и гостите си с тази рецепта за бързи домашни бонбони. Толкова хубави стават, че се разтапят в устата и не може да ги остави човек, преди да са свършили.

домашни бонбони
Приказни домашни бонбони, които са в пъти по-вкусни и полезни от купешките в магазина

Трябват ни два пакета с обикновени бисквити, 125 грама краве масло, 200 грама шоколад, една чаша смлени на ситно орехи, една чаша с пудра захар, една ванилия, шоколадови пръчици и кокосови стърготини.

Първо трябва да разтопим шоколада и кравето масло на водна баня. После взимаме една голяма купа и слагаме в нея вече смлените бисквити и орехите, заедно със захарта, ванилията и сместа от разтопените шоколад и масло.

Всичко това се разбърква хубаво, за да се получи подобие на средно по твърдост тесто. От това импровизирано тесто започваме да си оформяме топчета с големина, каквато на нас си ни харесва и предпочитаме.



Когато топчетата – бонбоните ни са вече готови, ги овалваме обилно в шоколадовите пръчици и кокосовите стърготини. А след това, както сме ги наредили в подноса или тавичката – по избор на всеки, не ни остава друго, освен да ги бутнем в хладилника.

Трябва добре да стегнат, за да станат наистина готови и повече от вкусни, затова ги оставете поне за една вечер.

Да, това са домашни бонбони, но по нищо не могат да се сравняват със сладките, които продават навън и които са наблъскани с мас и други боклуци до горе.

Пожелаваме ви да си ги изядете с огромна наслада и да ви е много сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.