Моментален шоколадов крем

0
355

Необходими са ви само няколко минути, за да спретнете това невероятно шоколадово изкушение

Ако ви се хапва нещо сладко или пък искате да изненадате любимите си хора със сладко изкушение, то този моментален шоколадов крем, е идеалното решение за такива случаи.

Бързият шоколадов крем ще погали нежно сетивата ви и ще ви пренесе в друго измерение. Освен това не е необходимо да отделяте много време за приготовлението му. Достатъчни са само няколко минутки и моменталният шоколадов крем ще бъде готов.

Дори и най-добрите домакини понякога прибягват до полуготови кремове като вярват, че по този начин спестяват време. Ние обаче ще ви разкрием невероятна рецепта за направата на експресен шоколадов крем, без да прибягвате до полуготови продукти.

шоколадов крем
Необходими са ви само няколко минути, за да спретнете това невероятно шоколадово изкушение

За да спретнете това сладко изкушение за себе си или за любимите ви хора, се нуждаете от следните продукти:
2 с.л. захар
2 ванилии
2 яйца
100 гр. шоколад
8 с.л. прясно мляко



Първото, което трябва да направите е да разделите белтъците от жълтъците. След това сложете прясното мляко и шоколада в подходящ съд и го сложете на котлона до пълното разтапяне на шоколада.
Много бавно добавете разбитите жълтъци при непрекъснато бъркане. Продължете да бъркате още няколко минути и оставете крема да се поохлади.

Накрая разбийте белтъците със захарта на сняг с помощта на миксер. Разпределете крема на порции и добавете отгоре белтъчния сняг. Украсата оставяме на вашата фантазия, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.