Глория: Не съм виновна, че съм некадърна!

0
382

Глория се оправдава, но има ли кой да я чуе?

Една от най-великите ни фолк диви за всички времена намери нелепо оправдание за липсата си на качествени шофьорски умения. Глория признава, че не може да кара добре и дори не я е срам от това, писа Pik.bg.

Примата на попфолка била истинско страшилище по пътищата на София, а и не само. Тя непрестанно удряла автомобила си, скъпо Ауди, което било вследствие на грешки при шофирането.

За щастие изпълнителката на „Крепост“ все още е нямала тежка катастрофа и дано да няма.

Глория е слаб шофьор, но не се срамува от това
Глория е слаб шофьор, но не се срамува от това

Близките ѝ обаче са категорични, че за благото на всички би било Глория да сяда зад волана колкото се може по-рядко.



За разлика от други некадърни шофьори обаче, певицата не се срамувала от този факт. Тя се оправдавала, че явно няма талант за шофиране и че не от всеки може да стане шофьор.

„Какво да сторя, като съм некадърна? Все пак съм жена шофьор, известни сме с това.“ – подхвърляла с усмивка пред приятелите си Глория.

Най-големият ѝ кошмар при карането на автомобил бил свързан с паркирането. Примата откровено не знаела как се влиза на успоредно и често дори молела някой свой придружител да паркира колата ѝ.

Фолк дивата явно си дава реална самооценка на шофьорските си умения, защото винаги когато пътувала по участия извън столицата, тя не сядала зад волана, а принуждавала някой от екипа да го направи.

В това Глория определено се различава от главната си конкурентка в миналото Ивана. Както е известно, изпълнителката на „Шампанско и сълзи“ е заклет фен на високите скорости. Наскоро дори се говореше, че е претърпяла лека катастрофа заради тази си страст.

Глория обаче поне не си падала по скоростта и се придвижвала из София в рамките на позволеното. Тя била много стриктна по отношение на правилата за движение, но уви, явно липсата на талант си казва думата.

Според слуховете, нито един от приятелите ѝ, в това число и дъщеря ѝ Симона, не искали да се качват с примата, когато тя кара колата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.