Ужас в САЩ: Здравето на Хилари Клинтън се влошава, губи Изборите?

0
289

Хилари Клинтън се намира в лошо здравословно състояние, което притеснява американците!

Един от кандидатите за президент на САЩ е в лошо здраве. Хилари Клинтън притесни избирателите си, след като получи пристъп по време на интервю, пишат зад Океана.

Жената на Бил Клинтън направи странна физиономия, която някои разтълкуваха като знак, че нещо не е наред. Това е разтревожило много сериозно всички симпатизанти на първата жена, която може да стане президент.

Здравето на Хилари Клинтън е основна тема в американските медии от месеци. Тя бе уловена преди известно време да се изкачва по стълби със сериозни затруднения и странична помощ.

Хилари Клинтън губи контрол над ситуацията в САЩ
Хилари Клинтън губи контрол над ситуацията в САЩ

Още тогава гръмна новината, че евентуалният бъдещ лидер на страната не е добре.



Въпреки това, Хилари продължава да отрича упорито и да твърди, че е в отлична форма. Тя го прави целенасочено, понеже знае много добре, че от това зависи и изходът на Изборите.

Американският народ е доста податлив на манипулация от медиите. Именно от това може да се възползва Доналд Тръмп, който е основният конкурент на Хилари.

Ако хората счетат, че Хилари Клинтън е болна, може да си помислят, че скоро ще умре и нямат нужда от президент с толкова кратък мандат.

„Госпожа Клинтън не е никак добре. През октомври тя ще навърши 69 г., но по-лошото е, че вече здравето започва да се обажда.“ – пишат в САЩ.

Според информациите, избирателите на Демократичната партия вече били в паника. Те започнали да вярват, че Хилари Клинтън действително е болна и няма смисъл да става президент.

Очаква се скоро и мъжът ѝ Бил, който е бивш държавен глава, да се намеси с изявление, че жена му е добре. От щаба ѝ правят всичко възможно да не се говори за здравословни проблеми на Хилари.

По-мнителните американци пък заподозряха в това медийна кампания на Доналд Тръмп. Той усещал, че ще загуби наесен, което го подтикнало към отчаян ход.

Последното обаче е само спекулация засега. По-вероятно е просто в момента бизнесменът да се възползва от ситуацията по максимален начин.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.