Това наистина ли е жената, родила Антония Петрова? (СНИМКИ)

0
705

Антония Петрова явно е наследила красотата си, което е видно от прелестите на Ана Петрова!

Очевидно за всеки е, че Тоца е станала толкова пищна и изящна благодарение на своята майка, която все още е такава, дори и навършила 55 г. наскоро.

Антония Петрова винаги се е отличавала със завидна красота, но най-вече с формите и извивките по тялото си, издаващи женственост и нежност. Тях ги има и при Ана Петрова, забеляза Topactualno.com.

55-годишната дама от Пазарджик все още е омъжена и се радва на успешен личен живот. Единственото, което може би ѝ липсва, е внуче, на което да се радва.

Антония Петрова упорито избягва темата за децата. Макар да е на 32 г. вече, Мис България 2009 продължава да не иска да ощастливи Бередин с наследник. Нещо, което надали се харесва на самия руснак.



Прави впечатление от фотосите, които ви излагаме на вниманието по-долу, че Ана Петрова е малко по-разчупена в мисленето от дъщеря си. За разлика от Тоца, майката има татуировки.

В същото време се говори, че Тони много се карала с майка си. И двете били с тежък характер и не спирали да си крещят една на друга винаги когато се събирали по почивки. Това обаче не променяло обичта помежду им.

Майката на Антония Петрова се занимава с медийна дейност. Тя работи като ПР в списание, въпреки че се е дипломирала в Пловдив като инженер.

Щерката пък завърши висшето си в Москва, но няма почти никакъв трудов стаж. След като стана Мис България, тя се наслаждаваше на славата си известно време, а после срещна Бередин и се омъжи за него. В момента той я издържа напълно.

Не е ясно поради каква причина Тоца и Александър нямат още деца. И двамата прехвърлиха 30-те, но все още са сами. Дали поради собствено желание или физическа причина, не е ясно.

Вижте снимките на Ана Петрова и ще се възхитите!

55-годишна красавица сред морските вълни
55-годишна красавица сред морските вълни
Повече от великолепна за годините си!
Повече от великолепна за годините си!
Плажът се наслаждава на красотата на Ана
Плажът се наслаждава на красотата на Ана
Антония Петрова с най-близките си хора
Антония Петрова с най-близките си хора
loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.