Деми Мур: Най-после ме докосва мъж, който знае какво прави!

0
407

Деми Мур продължава да напада Аштън Къчър по всевъзможен начин!

Актрисата и обект на желания у мнозина, Деми Мур, не спира да прави унизителни намеци, касаещи мъжкото достойнство на Аштън Къчър, пишат в САЩ.

Този път 53-годишната красавица използва новата си връзка, за да натрие носа на бившия си съпруг. Тя от два месеца се среща със самия принц Андрю – брата на Чарлз.

„Дълго време никой не можеше да ме ощастливи. Не помня откога не съм изпитвала това. Може би много години. Радвам се, че най-после съм със зрял мъж, който има представа какво точно се прави в любовния аспект.“ – споделя чаровната Деми Мур за онлайн издание в САЩ.

Деми Мур
Деми Мур

Повече от ясно е, че актрисата говори за Аштън Къчър и се опитва да го засегне, принизявайки уменията му в леглото. Дали обаче можем да ѝ вярваме?

Деми Мур многократно се изказа против звездата от ситкома, превърнал се в хит, „Двама мъже и половина“. Тя така и не понесе, че той я изостави заради Мила Кунис.



Зад Океана все повече се говори, че Деми искала да си го върне на Аштън, забивайки някой по-известен от него. След 5 години лутане тя най-после го откри.

Разбира се, принц Андрю няма визията на Къчър, но пък има далеч по-голямо влияние в света. Той все пак е от кралски род, което е повод на всеки да завижда на Деми Мур.

Както обикновено става обаче, и тук има една пречка. Това е кралица Елизабет Втора, която в момента го играе лошия герой в ситуацията.

Тя не искала синът ѝ да пада на нивото на обикновен холивудски сваляч и затова не одобрявала романса му с актрисата. Дори вече се говори, че ще отлъчи Андрю от Бъкингам, ако той не зареже Деми Мур.

„Тази връзка не се харесва в Англия, но пък Деми знае как да дразни целия свят. Очаквайте от нея всичко, което може да бъде провокативно.“ – пишат зад граница.

Припомняме, че Мур не е била с мъж на своите години от поне десетилетие. След като се омъжи и разведе с Аштън Къчър, тя се наслаждаваше на мимолетни авантюри с още по-млади мъже. Сега обаче може би е дошъл мигът за нещо друго в живота ѝ.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.