Уникално: Диетата на Пенелопе Круз е с турбо ефект и вкусна! (Сваля 10 кг за месец)

0
614

Диетата на Пенелопе Круз е уникално вкусна

Красивата Пенелопе Круз винаги е разчитала на това, за да изглежда елегантна. Стройната си визия голямата актриса дължи точно на този хранителен режим. Ефекта, който предизвиква е турбо и за отрицателно време влизате в тези размери, каквито искате да бъдете. Това ви гарантира доказано този хранителен режим на великата актриса.

Пенелопе Круз има уникална диета
Пенелопе Круз има уникална диета

Пенелопе Круз признава, че когато работи, приема повече храна. Но интересното в диетата е, че в нея присъства шоколада, докато при останалите тестените и сладките неща са табу или се приемат с особено внимание.

Тя признава, че е фен на пържената и калорична храна. А шоколад в малки количества се допуска при отслабване.
Благодарение на тази диета актрисата не гладува и отслабва, без да чувства липсата на любимите си ястия.

Хранителният й режим съчетава три хранения през деня и три закуски. На ден тя трябва да приеме само 1400 калории. Благодарение на диетата си звездата успява да се раздели за месец с десет килограма, при това без да се лишава от сладките изкушения.



В менюто й се балансират храните по следния начин: половината от количеството се пада на въглехидратите, 25% са за протеините и останалите 25 на сто са за мазнините, но здравословни.

Единствените храни, които са забранени, това са високомаслени сирене, кашкавал и масло. Може да се пие алкохол и да се хапва шоколад, но в разумни количества.

По време на този хранителен режим Пенелопе Круз си хапва пиле с пица, обезмаслена моцарела и карамелизиран лук. Пие също вино, което обича, закусва между храненията с плодове и зеленчуци.

За по-голям ефект актрисата препоръчва диетата да се съчетае с подходящи физически упражнения. Тях Пенелопе Круз ги прави пет пъти в седмицата, по половин час на ден.

Така актрисата споделя, че ефекта от хранителния й режим се увеличава и ефекта от това се засилва многократно. Тя обаче препоръчва упражненията да не са много изтощителни.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.