Шок и ужас за Анита Мейзер: Истината за смъртта на мъжа ѝ лъсна!

0
638

Николай Димов, който преди ден и половина се прости с живота си, в момента е основният случай във варненската прокуратура. Анита Мейзер е единствената заподозряна!

Зловещото убийство на Николай Димов започва да се разплита, поне на този етап. Жена му Анита Мейзер вече е задържана в ареста и ще ѝ бъде повдигнато обвинение, пише Blitz.bg.

Прокуратурата засега пледира за причиняване на смърт по непредпазливост, което е вследствие на нанасяне на средна, но умишлена телесна вреда. В сила тук влиза чл. 124, ал. 1.

Ако законът стовари цялата си мощ обаче, то Анита Мейзер я чакат от 3 до 12 години затвор. Това се предвижда в Наказателния кодекс конкретно в този случай.

Анита Мейзер е умъртвила Николай Димов, твърдят следователите
Анита Мейзер е умъртвила Николай Димов, твърдят следователите

Към момента се работи по версията, че Ани е нямала мотив, тъй като е убила мъжа си неволно. Очаква се обаче близките на жертвата да поискат да бъде разследвана и друга версия.



Очаква се защитата да работи върху тезата, че убийството се е случило при доста твърда любовна игра между двамата. Това е и причината Николай Димов да е бил намерен вързан с кабели, което без негово съгласие трудно ще може да стане.

Припомняме, че в малките часове на неделя Николай Димов бе открит облян в кръв и завързан на собствения си диван.

Съпругата му обаче съвсем се оплете при подаването на сигнала, тъй като изказа три различни версии за това как е пострадал той.

В крайна сметка изследователите установиха, че Ники е бил брутално заклан, докато Анита Мейзер уж е спяла.

Според новите разкрития, Ани няма как да е спяла и да не е чула убийството. Тя твърди, че е станала до тоалетната и тогава е видяла трупа. Начинът на пробождане обаче е такъв, че е невъзможно Николай да не е издал голям вик.

Не е известно Анита да е имала някакви проблеми с мъжа си. Това прави убийството още по-шокиращо, но пък дава основание на защитата да пледира за непредпазливост.

Като цяло Николай Димов е бил спокоен и уравновесен човек. Той е въртял бизнес в чужбина, който е бил напълно легален. Нямал е никакви недоброжелатели. Приятелите му твърдят, че е бил запален по спортуването и даже не е пиел или пушел.

Очакват се подробности по случая, но по всичко личи, че делото ще бъде дълго.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.