Това е най-бързата и вкусна студена торта (супер рецепта за 45 минути)

0
588

Тази уникална студена торта може да се направи от всеки и винаги се получава идеално

Предлагаме ви една лятна рецепта за най-лесната и бърза студена торта. Готова е само за около 45 минути, а на вкус е истинско чудо. Не пропускайте да я опитате, защото само може да съжалявате после.

торта
Прекрасна и ултра бърза студена торта, която освежава и разхлажда през горещините

Трябват ни два пакета бисквити, средата на половин бял хляб, една чаша прясно мляко, една чаша пудра захар, пакетче какао, пакетче сухо мляко, един малък маргарин, бадеми, орехи и други ядки по ваш избор, които да са смлени или счукани.

Тази торта се прави повече от лесно и приятно. Първо трябва да накиснем в студена вода хляба и после да го изстискаме внимателно с ръцете.

Взимаме една купа и в нея смесваме изстискания хляб, заедно със сухото мляко, какаото, пудрата захар, орехите и маргарина. После ни трябва една подходяща тава, в която да започнем да нареждаме бисквитите, които преди това за малко сме топнали в прясното мляко.



И така, редим – бисквити, крем, бисквити, крем като гледаме най-отгоре да завършим с крема. Тази студена торта се украсява по наше желание с пръчици, смлени орехи или каквото друго искаме.

Когато е съвсем готова и завършена, не ни остава друго, освен да я бутнем за няколко часа в хладилника, за да се стегне.

След това просто я вадим, режем и започваме да я ядем. Толкова вкусна става тази студена торта, че няма кой да й устои, бъдете сигурни. А е една от най-елементарните и евтини торти, които сме правили.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.