Така се правят най-вкусните пилешки дреболии (пръстите ще си оближете от това чудо)

0
414

Тези пилешки дреболии са определено едни от най-апетитните, които сме приготвяли някога

Предлагаме ви рецептата за най-вкусните и апетитни пилешки дреболии. Бързи са, лесни са, а после направо оставяне нямат. разкошно мезе и прекрасно основно ястие става от тях.

пилешки дреболии
Чудно вкусна рецепта за приготвяне на пилешки дреболии, ще се пристрастите към тях

Ще кажем само, че дреболиите са по ваш избор, но най-вкусно става ако сложите и трите вида, а не само един. Нека да има и сърчица, и дробчета, и воденички – по възможност, разбира се.

Трябват ни две връзки лук, 500 грама пилешки дреболии, четири домата, едно кубче с пилешки бульон, червен и черен пипер, сол на вкус, връзка магданоз, риган, 50 грама брашно, една люта чушка, девесил и олио.

Първо нарязваме на ситно зеления лук и го задушаваме в олиото. След като той поомекне, добавяме към него пилешките дреболии заедно с брашното. Прибавят се и доматите, които сме настъргали на ренде, заедно с цялата люта чушка, червения и черния пипер, бульона и ригана.



Оставяме така вкусното ястие да ври на тих огън, а след като е готово, го поръсваме с накълцаните на ситно девесил и магданоз. Става нещо просто невероятно и няма оставяне. Ако щете вярвайте, но и е едно от най-лесните неща за хапване.

Другото хубаво при него е, че става разкошно мезе. Особено сега лятото, ако сте на планина, не ви трябва друго, освен тази вкусотия и чаша студена бира или ракийка.

Пожелаваме ви да си го хапнете с удоволствие и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.