Щастлива вест за Михаел Шумахер разтърси света!

0
514

Михаел Шумахер отново прикова цялото внимание към себе си, но този път по щастлив повод!

Всички фенове на Михаел Шумахер могат да дишат с облекчение. Звездата от Формула 1 вече е по-добре. Това съобщи Лука ди Монтедземоло, който е бивш президент на „Ферари“.

„Щастлив съм, че Михаел реагира на лечението си. Уверен съм в силата му и знам, че неговата решителност ще го избави от тежката ситуация, в която попадна.“ – каза някогашният бос на Черните кончета.

Той все пак подчерта, че предстои много работа, но по всичко личи, че пътят е правилен. Очевидно е за всички, че Шуми не се е предал, както не се предаваше никога и на пистата.

Михаел Шумахер може да се оправи
Михаел Шумахер може да се оправи

С изявлението си Ди Монтедземоло разсея всички спекулации, че Михаел Шумахер не се подобрява. Такива имаше преди дни, след като жена му Корина започна да разпродава семейното имущество.



Блондинката се раздели с вила и частен самолет, като основната версия беше, че лечението на Пилето ѝ коства прекалено много разходи. Дори и така да е обаче, очевидно то не е напразно.

Междувременно синът на Михаел Шумахер се зае да става негов достоен наследник. Към момента той се изявява в долните нива на Формула 1, но там се справя отлично. Говори се, че ако продължава така, има шансове да се добере до първия ешалон.

Състоянието на Шуми не се обсъжда така често, тъй като Корина забрани това и даже заплаши всички медии, че ще предприеме съдебни мерки, ако се спекулира с инцидента на мъжа ѝ.

Този път обаче Лука е получил разрешение от нея, тъй като новината е добра. Цял свят се моли и чака още подобни вести за немския пилот.

Topactualno.com припомня, че Михаел Шумахер си удари жестоко главата на ски ваканция във Франция преди почти 3 години. След това той беше известно време в кома. Откакто излезе от нея, лечението му протича в домашни условия в Швейцария.

Прави впечатление силата на духа, която проявява съпругата му. Почти 20 години Шуми я носеше на ръце и беше лидерът в семейството, но в последните 3 блондинката демонстрира наистина завиден характер.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.