Чудото се случи: Статуя на Исус Христос отвори очи на литургия

0
698

Статуя на Исус Христос отвори очи

Статуя на Исус Христос погледна по време на служба в църквата. Чудото се случи в град Коахуила де Сарагоса, Мексико. Божият син отворил очите си на кръста, по време на обикновена литургия и после отново ги затворил. Чудото е документирано официално с интересно фото.

Статуя на Исус Христос в Мексико отвори очи на литургия
Статуя на Исус Христос в Мексико отвори очи на литургия

 

Привържениците на паранормалното са удивени от чудото, което се случило с каменната статуя на Божия син.

Както винаги в такива случа и едни от вярващите са убедени, че това е чудо свише и Бог иска да ни каже нещо, да ни покаже правилния път.

 

Друга част от тези хора са на диаметрално противоположно мнение. Те били сигурни, че това на клипа е оптическа измама или е супер добра фалшификация.



 

Според издание в Мексико кадрите са от преди два месеца, но едва сега са излъчени в онлайн портал за паранормални случки.След като били излъчени в социалните мрежи интереса е невероятен.

Близо двадесетина дни специалисти от различен калибър са идентифицирали кадрите.

Над видеото са работили компютърни специалисти, богослови, свещеници, скулптори и няколко седмици са работили над кадрите. Те били категорични, че видеото изобщо не е фалшифицирано.

 

Има много случаи на поява на образа на Христос и Света Богородица на стени, прозорци, дори на домакински уреди.Преди известно време образа на Божия син се появи на стена на стара фабрика в град Велики Березни в западна Украйна. Очертанията на фигурата наподобява главата и тялото на Исус Христос.

Слухът бързо се разпространи из цялата страна и хора от всички краища идват при стената на фабриката, като пред олтар. Те носят цветя и венци и се кланят пред сина Божи, все едно е олтар.

И другаде има подобни свидетелства за появата на Спасителя и Богородица, но за първи път статуя на Исус Христос отваря очи по време на служба в църква.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.