Призрак се появи мистериозно у нас за втори път (СНИМКИ)

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Мистериите продължават, след като съвсем неочаквано у нас се появи странен призрак  за втори път. Снимките са достатъчно красноречиви

През есента на 2013 г. в интернет се появиха много снимки на странен призрак, който позирал без да е поканен на снимките на едно семейство.

Това се случило в района на Демир Баба Теке.  Демир Баба Теке е едно интересно и мистично място по много причини.

За да се достигне до светилището, трябва да бъде прекосена една голяма поляна. На поляната има чешма и капанчета. Там жителите на Разград и околностите обичат да почиват.

призрак

Странният призрак в близък план

От тази поляна се тръгва надолу по стръмни стъпала, които са не по-малко от 500 и се достига в ниското до мястото, на което се твърди, че е погребан Демир Баба или както го наричат Тенекиеният баща.Преди да бъде построено неговото светилище, там е имало храм на Свети Георги.

Хората вярват, че ако завържат парче плат от тяхна дреха – риза, блуза, панталон на дърветата или на самото светилище, те ще оздравеят или ще бъдат здрави.

призрак

През есента до чешмата и един призрак

Но странният призрак се появил горе на поляната зад чешмата. Докато се снимали есента, хората усетили неочакван студ и имали чувството, че настръхват. Когато сложили своите снимки на компютъра, зад тях ясно се виждала фигурата на призрак.

Тогава не можахме да разберем кой е той – дали е бил монах от светилището на Свети Георги или е живял в някой манастир в околността, но преди доста векове.

призрак

Странно защо този призрак се крие така срамежливо

Тази сутрин разградският вестник  “Екип 7” публикува снимки с познатия ни вече призрак.

Група момчета вечерта се черпели. Времето било топло и приятно. Направили си няколко снимки. Докато се снимали, отново усетили смразяваща хладина. Понеже не носели дебели връхни дрехи, младежите се качили в лекия си автомобил и си тръгнали.

призрак

В днешния брой на в. Екип 7 – същият призрак се появи отново

Когато на следващата сутрин фотографът на компанията качил снимките на своя компютър, останал направо втрещен какво е било заснето.

Предали снимките в редакцията, за да се убедят  и останалите българи, че в района на Демир Баба Теке продължава да броди самотен призрак.

 

сподели бутон

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар