Никол поиска от Григор Димитров немислимото, Гришо е в шок!

0
488

Григор Димитров вече се замисля дали да остане с Никол Шерцингер или не!

Колкото и красива да е една жена, идва момент, в който мъжът осъзнава, че не всичко е до външния вид. Именно така се получава и с Григор Димитров в момента.

Нашият тенисист бе шокиран от новината, която Никол Шерцингер му съобщи. Най-странното за него обаче не е самата новина, а начинът, по който тя му бе поднесена – чрез интервю за списание.

Пред Fabulous певицата проговори за връзката си с българина и бъдещите си планове в личен аспект. Едно нещо обаче се набива на очи и то е желанието на Никол да стане майка.

Никол Шерцингер притиска Григор Димитров за деца
Никол Шерцингер притиска Григор Димитров за деца

Да, точно така, тя го признава в интервюто и дори го има на корицата на списанието, чийто брой официално ще излезе в неделя.



Очевидно това, за което си мислеха всички, се оказва истина. Никол Шерцингер действително се притеснява от напредването на възрастта си и приближаването на 40-те години. Затова вече няма търпение да гушне своя рожба.

Съвсем ясно е, че тя иска дете от Григор Димитров. Певицата споделя колко е щастлива със своя настоящ възлюбен и как той няма нищо общо с бившия ѝ Люис Хамилтън.

Никол определя Гришо като добро момче, а именно от такова иска да забременее. Докато пилотът на Формула 1 е по-скоро лошо момче и бунтар.

Григор Димитров обаче определено още не е във фазата, в която мисли за деца. Той е едва на 25 г., а и кариерата му предстои да се развива.

При тенисистите децата идват едва към края на кариерата им или след нея, тъй като те са ангажирани с много пътувания по целия свят. Никол обаче няма време за губене, защото вече е на 38 г.

Очаква се Гришо да не е склонен да има толкова рано наследник. Дори не е ясно дали той гледа на Шерцингер като на майка на децата му и своя съпруга. Все пак 13 години не е малка разлика, особено когато е в полза на жената.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.