В САЩ сензационно: Том Круз ще умре!

0
447

Том Круз се е запътил към смъртта, убедени са американските медии!

Животът на холивудската звезда Том Круз върви надолу през последните години. Вината обаче е изцяло негова, пишат в Съдинените щати.

Актьорът от известно време е друг и причината е в секта, която посещава. Тя го е превърнала в нещо, което не е. Затова е твърде вероятно да има катаклизми около живота му.

В САЩ вече се говори за голямата промяна у Том Круз. Сектата по принцип изповядвала ценностите, че човек не бива да бъде подвластен на семейството, а трябва да приема всички като свои роднини.

Том Круз върви към своята гибел
Том Круз върви към своята гибел

Именно затова Том вече не контактувал с децата си. Осиновените от брака му с Никол Кидман не са го чували или виждали от поне година.



Най-голям скандал обаче се заформи около единствената му биологична рожба – Сури. 10-годишното момиченце също не контактува с баща си, като той дори не се появи на последния му рожден ден. През 2016 г. детето нито веднъж не се е срещало с татко си, което е шокиращо.

Том Круз обаче бил убеден, че постъпва правилно. Той вярвал изцяло на хората, които му промиват мозъка.

Твърди се, че дори застанал на страната на бившата приятелка на сина си, когато младежът се разделил с нея. Причината е, че тя също е част от сектата.

След като успели да го откъснат от семейството, следващата стъпка била пълно отчуждение от света с цел да пожелаеш сам смъртта, която да се яви като избавление от страданията.

Към момента резултатите при Том Круз са доста притеснителни в това отношение. Той бил изключително раздразнителен и не вярвал вече на никого.

Като пресен пример в тази насока може да се приеме скандалът, който той вдигна на продуцентите на „Мисия невъзможна 6“, пореди което филмът засега е спрян.

„Том Круз трябва да се опомни, защото върви към саморазрушение. Ако продължи по този път, нищо чудно да посегне дори на живота си.“ – пишат зад Океана.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.