Любо Нейков: Щом аз свалих 5 кг. така бързо, всеки може! (Виж начина му)

0
755

Любо Нейков се е захванал много здраво с отслабването си и засега наистина успява!

Любимецът на много българи Любо Нейков не спира да сваля килограми. Засега още не му личи толкова, тъй като теглото му е свръхнаднормено, но ако продължава така, скоро ще се усети.

Актьорът решил да се вземе в ръце най-после, тъй като се притеснявал, че може да си отиде рано, рано от света и да остави дъщеря си полусирак.

Неговият метод е много прост. Досега за два месеца той му е премахнал 5 кг. от теглото.

Любо Нейков се взе в ръце
Любо Нейков се взе в ръце

„Може да не изглежда много, но в моето състояние знаете, че трудно се сваля и един килограм. Доволен съм, сега се чувствам по-добре, но не смятам да спирам.“ – разправял пред близките си Любо Нейков.



Онова, което той всъщност най-вече направил, е да спре всякаква сол. Тази подправка изцяло била премахната от трапезата му, писа Blitz.bg.

Той обаче не просто спрял да подсолява манджите си, но и избягвал всичко, което съдържа естествена сол.

Известно е, че повечето храни имат в себе си сол, която често не се усеща. Затова лекарите съветват да не подсоляваме ястията, дори и да смятаме, че имат нужда.

Именно в солта се състои проблемът със затлъстяването на много хора. Тя предизвиква задържане на вода и забавяне на метаболизма. Така се стига и до напълняване, което дори може да не е вследствие на много ядене.

Любо Нейков обаче сериозно се стреснал от килограмите си, които в началото на лятото били около 150. При неговия ръст това му се сторило като истинска бомба със закъснител.

Припомняме, че звездата от „Столичани в повече“ имаше проблеми със сърцето неотдавна. Той дори влезе в болница, където бе спасен.

Актьорът опитвал да ограничи всякакви вредни неща, които могат да му докарат инфаркт. Той вече пиел кафе доста по-рядко, а и намалил цигарите. Алокохол също все по-рядко близвал

Битката на Любо Нейков с килограмите продължава вече цял живот. Той винаги е бил пълен, но откакто стана милионер, сякаш съвсем се отпусна. Дано този път има успех и продължи да отслабва.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.