Разгадайте характера по цвета на косата

0
486

Блондинка, брюнетка или огнено червена, цветът на косата издава много

Макар често пъти да възприемаме косата като един от елементите на външния ни вид, то всеки цвят има своята индивидуалност.
Освен това разкрива интересни подробности за притежателя си.

Така например, ако цветът на косата ви е черен или кестеняв, то вие вдъхвате доверие на околните.
Със сигурност тези хор са доста умни и са верни. Повече от половината мъже смятат, че брюнетките са много по-чаровни и привлекателни от блондинките.

Ако косата ви е руса, при това натурално руса, то вие имате повод за гордост. Знаете ли, че естествените блондинки са изключителна рядкост. За съжаление подобни дами биват разглеждани като хора с липса на интелект, вятърничави и капризни.

косата
Блондинка, брюнетка или огнено червена, цветът на косата издава много

Това обаче няма нищо общо с истината. Те са изключително сериозни и винаги са готови да се отзоват на помощ.



Червеният цвят на косата пък подсказва, че сте с доста горещ нрав. Вие сте най-чувствителни на болка в сравнение с останалите. Няма никакви съмнения, че това е цветът на любовта и силните чувства.

Белият цвят на косата се появява рано или късно в живота ни в зависимост от гените. Той издава мъдрост и умение за живот.
Ако сте оставили косата си да побелява, без да се стремите да я боядисвате, за да изглеждате по-млади, то вие сте от тези, които не се стремят да покрият очакванията на останалите и не се интересувате от хорското мнение, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.