Истината за убийцата Анита Мейзер ще ви втрещи!

0
306

Анита Мейзер шокира дори познатите си, след като те узнаха какви ги е вършила у дома!

Най-дискусираната личност във Варна това лято се оказва със сериозна зависимост. Анита Мейзер изпитвала непрестанен глад за любовни ласки. Нещо повече, силиконката всъщност била нимфоманка, пише Pik.bg.

Ани правела шокиращи неща с мъжете в живота си. От години тя вкарвала в употреба цялата си фантазия и я прилагала на практика.

Така например Анита Мейзер много често вкарвала мъжете в клетка. Тя ги държала там с часове и с вързани ръце и очи.

Анита Мейзер се оказа нимфоманка
Анита Мейзер се оказа нимфоманка

Най-покъртителен обаче е случай отпреди доста години, преди дори да се омъжи за Николай Димов.



Тогава тя пак вкарала мъж в клетка, но го държала там цели 5 дни. За този период го изкарвала само до тоалетната, но за каишка. Също така му давала храна през решетките, но го принуждавала да се храни много трудно, тъй като бил вързан.

Предполага се, че подобни неща Анита Мейзер е правила и с покойния Николай. За жалост именно това е довело културиста до фатален край.

Има слухове, че бившата Мисис България е била твърде груба със съпруга си. Тя е причинила убийството му чрез удушаване, но преди това го е удяла по лицето и тялото. Именно от това се предполага, че е кръвта, намерена на местопрестъплението и по самия труп.

В същото време разследването продължава да тече. Въпреки че убиецът на Николай Димов бе разкрит почти мигновено, все още остават много въпросителни.

Главните такива са причинени именно от обвиняемата, която не спира да подвежда изследователите. Показанията ѝ са доста противоречиви от самото начало на следствието.

Засега вероятността от ефективна присъда е голяма. Анита Мейзер сама се вкара зад решетките, тъй като предложи подкуп на полицай. В закона ясно пише, че за подобно деяние трябва да се влезе в затвора за поне 2 години.

Ани все още във варненския арест и не се знае как издържа толкова време без любовни ласки. При нимфоманите е ясно, че те искат непрестанно да правят любов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.