Мира Добрева е в депресия след голямата трагедия

0
354

Мира Добрева се намира в ужасно състояние след смъртта на своя колега!

Красивата Мира Добрева е една от колежките на Димитър Цонев, които най-тежко понасят загубата му. Блондинката все още страда и не може да го скрие.

Русокосата журналистка се намирала в депресия от няколко дни. Всъщност тя изпаднала в това състояние точно след като узнала за смъртта на Митко, дошла вследствие на инсулт.

Мира Добрева по-тежко понасяла факта, че колегата ѝ вече го няма, защото той бил първият човек в БНТ, който ѝ подал ръка преди 17 години. Самата тя сподели в мрежата, че Цонев ѝ е показал тънкостите в новинарския занаят.

Мира Добрева е съсипана
Мира Добрева е съсипана

„Митко ме научи как се правят Новини. С него непрекъснато си говорихме и шегувахме помежду си. Вечната ни тема беше за килограмите. Той имаше изключително чувство за самоирония и не се сърдеше на никого.“ – разкрива Мира Добрева.



Хубавицата не можела да приеме за справедливо случилото се с него и това я подтиквало към депресия. Близките ѝ издават, че с лятната почивка на тв водещата вече било свършено. Тя страдала непрекъснато за починалия си приятел и колега.

В същото време и други колеги на Димитър Цонев тъгуват за него. Говори се, че в БНТ витае истински мрак в момента. Всички репортери там нямали желание за работа и страдали за един от водещите кадри на Националната телевизия.

„Беше изключително добър човек. Това го определя най-добре, въпреки че за някои подобно определение няма тежест. Митко беше много толерантен човек. Имаше собствено мнение, но винаги даваше шанс и на другата гледна точка. Ще ми липсва.“ – споделя Цветанка Ризова, която работеше с Димитър Цонев в „Лице в лице“ по Би Ти Ви.

Красивата Радина Червенова също е една от онези, които много страдат за покойния си колега. Тя в един период беше екранна партньорка на Митко. Двамата се превърнаха в истинската емблена на БНТ. Червенокосата хубавица обаче отказа коментар със сълзи на очи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.