Близките на Краси Радков са потресени!

1
4373

Краси Радков стана жертва на рекламодатели, което шокира мнозина!

Уникална гавра с близките на актьора Краси Радков се завъртя на българския пазар. Ликът на комика стои на кутия за цигари, пише в. „Галери“.

Първоначално всички помислиха, че той се е продал за някой лев и е станал за посмешище абсолютно съзнателно.

Проучване обаче показа, че Красимир всъщност е станал жертва на раклама, тъй като на снимката е използван негов двойник.

Най-жалкото е, че в случая се цели хората да помислят, че това действително е Краси Радков. На снимката главният герой е в кома и с тръба в устата.



Това не е Краси Радков, но искат да мислим, че е
Това не е Краси Радков, но искат да мислим, че е

Самият актьор не е знаел за гаврата спрямо него, докато негов познат не му се обадил да му съобщи, че в момента пуши цигари от кутия с лика му.

Комикът е останал потресен, но най-много се притеснил за своето семейство и всичките си близки. Той се страхувал да не би те да помислят, че се е случило нещо с него.

„Докъде са готови да стигнат за едната пара… Ясно е, че с образа на Краси Радков привличат клиентите, но това нарушава всякакви морални норми.“ – възмущават се минувачи, видели въпросните цигари.

Както е известно, на всяка кутия се изписва за вредата от тютюнопушенето. В случая компанията е решила да покаже нагледно какво се случва с хората, които пушат цигари.

Снимката с фалшивия Краси Радков изобразява човек, пострадал от инсулт заради зависимостта си към цигарения дим.

Проблемът идва оттам, че актьорът не е бил питан дали желае да се прави реклама на негов гръб. От компанията със сигурност ще се опитат да се оправдаят, че става дума само за съвпадение, но целта е повече от ясна.

Самият Краси Радков е заклет пушач, но все още не бил попадал на въпросната марка цигари. Актьорът от „Шоуто на Слави“ ползвал само от най-скъпите, а тези с лика му били сравнително евтини и достъпни за повечето бъглари.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Омръзна ми да чета,безмислени клюки и най-вече пълни с правописни грешки….

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.