Тайният еликсир на Авицена: С него забравяте какво е болест и страдание!

0
1282

С еликсира на Авицена забравяте болестите

Тайният еликсир на бащата на медицината Авицена не само ви лекува, ами и забравяте за болестите, колкото и тежки да са те.
Здравословният ефект върху организма на човека е много мощен, затова той трябва да се използва много внимателно, като прецизно се съчетават съставките му.

Тайната рецепта, позната още от Авецина, съдържа комбинация от мед и орехи. Всяко едно от хранителните съставки изпълнява специфична функция и се получава желания ефект, който позволява да лекувате различни заболявания. И комбинацията от мед и орехи лекуват различни органи. Тази вълшебна смес е истински склад за минерали, витамини, антиоксиданти и още куп полезни вещества.

Рецепта на Авицена премахва страданието
Рецепта на Авицена премахва страданието

Концентрацията на двете вещества е доста висока. Но по желание към тайния еликсир може да прибавите още сушени кайсии, лимони, сливи, както и стафиди.

Протеините в орехите се равнява на този в месото и млякото, но за разлика от тях по-лесно се смила в организма.Медът от своя страна засилва полезните свойства на орехите, катализират биологично активните вещества и така влияят благоприятно на различните органи и системи в организма.

Еликсирът на бащата на медицината се препоръчва най-вече за тези, кити изпитват постоянна физическа умора, психическо и емоционално напрежение.

Тайното лекарство на Авицена влияе благотворно върху сърдечно-съдовата система, положителен ефект има върху кръвоносните съдове, отстранява постоянната умора, извършва профилактика при инфаркт. Освен това еликсира стимулира умствената дейност, ободрява и подобрява настроението.

Медът и орехите лекуват мигрена, болести по червата, запек, безсъние, намален апетит и безплодие.Приготвя се по следния начин: В 500 г мед се слагат 300 г натрошени орехи, като сместа се държи само в стъклен буркан с капак, на стайна температура. Взима се по една супена лъжица на гладно сутрин. Тази доза е за възрастните, а за децата дозата е по една чаена лъжичка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.